Soția lui Hugh Hefner zice nu a fost interesată de bani! Este atacată cu cruzime după ce i-a moștenit milioanele


    Au fost căstoriți timp de 5 aniFoto: Instagram
Au fost căstoriți timp de 5 aniFoto: Instagram

Tânăra văduvă a lui Hugh Hefner zice că nu a fost interesată de bani când s-a măritat cu el, deși i-a moștenit milioanele. Crystal Hefner, de 34 de ani, e atacată cu cruzime din această cauză.

Tânăra văduvă a ”Tăticului Playboy”, Hugh Hefner, zice că nu a fost interesată de bani când s-a măritat cu el, deși i-a moștenit milioanele. Fostul Iepuraș Playboy, Crystal Hefner, este revoltată de crudele batjocuri pe care le îndură. Tânăra văduvă a rămas cu o avere de 5 milioane de dolari după moartea soțului de 91 de ani, Hugh Hefner, care s-a produs în 2017. Ea a fost căsătorită cu ”Tăticul Playboy” timp de cinci ani, din 2012 până în 2017. Crystal spune că a suferit batjocuri și ”atât de multă ură nejustificată” de când a început relația cu Hefner.

Era o destrăbălare totală acasă la Hugh Hefner!”. Confesiunile românului care a stat la masă cu "tăticul Playboy"

Văduva lui Hugh Hefner și-a luat iubit tinerel. Uite ce romantici sunt în vacanță!

A fost mereu acuzată că nu și-a iubit soțul bătrân

Crystal Hefner a povestit că oamenii i-au spus mereu ”blondă proastă”, „falsă”, că nu l-a iubit pe Hefner, că nu a urmărit decât să pună mâna pe banii lui. I-a fost mereu frică să dea interviuri, fiindcă tot timpul a fost atacată. Ea spune că nu a fost menționată în testament și că banii i-a primit de la soț după ce s-au căsătorit. Hefner i-a mai lăsat niște bani într-un cont. Însă grosul averii ”Tăticului Playboy”, în valoare de 50 de milioane de dolari, a fost împărțită între cei patru copii ai lui, organizații caritabile și o universitate. Hugh Hefner a fondat revista pentru bărbați ”Playboy”, în 1953. Crystal a absolvit Facultatea de psihologie a Universității de stat din San Diego. Ea a apărut pentru prima oară în revista ”Playboy” la 30 octombrie 2008. Hefner era cu 60 de ani mai bătrân ca ea. Au început relația în ianuarie 2009. La 14 iunie 2011, Crystal a rupt logodna cu el. Însă apoi s-au împăcat și, la 31 decembrie 2012, ea a devenit a treia soție a ”Tăticului Playboy”, rămânându-i alături până la moarte. Soția lui Hugh Hefner zice nu a fost interesată de bani!

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub șerban huidu png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg