„Soția lui Will Smith l-a prins făcând sex cu un bărbat!”

20 ianuarie 2016
article img
O actriță susține că lui Will Smith îi plac bărbațiiFoto: Getty

Actrița transsexuală Alexis Arquette (46 de ani) a lansat acuzații grave la adresa lui Will Smith (47 de ani), dar și a soției lui, Jada Pinkett Smith (44 de ani). Într-un mesaj furios, publicat pe Facebook, Arquette îi numește pe cei doi „niște gay ipocriți”. Mai mult, ea susține că fosta soție a lui Will Smith s-a despărțit de acesta după ce l-a prins făcând sex cu un bărbat.

La o zi după ce actuala soție a lui Will Smith a anunțat că va boicota Premiile Oscar, deoarece niciun actor de culoare nu a fost nominalizat, Alexis Arqutte a scris un mesaj pe Facebook, în care spune că o va asculta pe Jada Pinkett Smith atunci când o să spună tuturor că e lesbiană: „Când Jada o să recunoască lumii întregi că e lesbiană și când soțul ei (Will Smith n.r) o să rescunoască faptul că mariajul lui s-a încheiat aunci când fosta soție (Sheree Zmapino n.r) l-a găsit făcând sex cu Benny Medina....doar atunci o să îi ascult”.

article img
Alexis Arqutte susține că Will Smith este homosexualFoto: Getty

Will Smith a divorțat de Sheree Zampino în 1995 și s-a căsătorit cu Jada Pinkett doi ani mai târziu, potrivit The Daily Mail. Benny Medina, cel despre care Alexis Arqutte susține că ar fi făcut sex cu Will Smith, este un manager foarte influent de la Hollywood. El a lucrat cu numeroase nume sonore, precum Jennifer Lopez și Tyra Banks. De asemenea, Arqutte susține că Smith nu ar fi vrut să se sărute cu Anthony Rapp într-un film, deci că: „homosexualii au inamici, care se ascund. Ei sunt tot homosexualii care nu rescunosc. Adevărul te eliberează. Ești cu noi sau împotriva noastră”.

article img
El este cel despre care Alexis a spus că ar fi făcut sex cu Will SmithFoto: Getty