Soţii Beckham şi Elton John, vacanţă pe iaht în Franţa. Victoria s-a bucurat de soare şi de atenţie

Ultima actualizare:
David Beckham şi familia sa s-au distrat pe cinste la bordul vasului deţinut de Elton John
David Beckham şi familia sa s-au distrat pe cinste la bordul vasului deţinut de Elton John

David Beckham, în vârstă de 44 de ani, şi soţia sa, Victoria Beckham, cu un an mai mare decât fostul star al Realului, au acceptat invitaţia bunului prieten de a petrece o vacanţă de vis pe iahtul personal al acestuia, în sudul Franţei. Deşi aflaţi în larg, cuplul format de David Şi Victoria,a fost surprins de fotoreporteri în ipostaze tandre, semn că relaţia lor nu este una flată în impas, aşa cum se zvonea în presa de peste Ocean. Iată cum s-a distrat familia Beckham pe iaht, dar şi cât de fericiţi au fost în compania cântăreţului Elton John.

Relaţia dintre David Beckham şi soţia sa, Victoria, este una de interes pentru publicaţiile de peste Ocean. Nu de puţine ori s-a zvonit că mariajul lor se află în impas sau că cei doi soţi sunt la un pas de a-şi spune adio. De fiecare dată, însă, ei au negat zvonurile şi au încărcat fotografii pe conturile personale de socilizare care au ilustrat fix contrariul, anume că fmailia lor este una unită, în care dragostea şi înâelegerea sunt prioritare. Iată că nici de această dată nu se abat de la imaginea de familie perfectă! Soţii Beckham au acceptat invitaţia lui Elton John de a se bucura de razele soarelui în sudul Franţei, pe nava de lux deţinută de acesta. 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

David Beckham este la fel de îndrăgostit ca în prima zi de Victoria 

Familia Beckham s-a distrat pe cinste şi s-a relaxat. Cei trei copii ai soţilor au plonjat în apă fericiţi, iar David nu s-a lăsat mai prejos. I-a făcut toate poftele fiicei sale, Harper, s-a fotografiat alături de fiul său, Brooklyn şi a copleşit-o pe Victoria cu afecţiune. A sărutat-o, a luat-o de mai multe ori în braţe, semn că, deşi ani buni s-au aşternut peste mariajul lor, pasiunea dintre ei nu s-a consumat. David a fost foarte atent şi cu micuţii familiei formate din Elton John şi David Furnish, acordându-le ajutor la săriturile în apă, relatează thesun.co.uk.

Brooklyn a moştenit pasiunea pentru tatuaje de la tatăl său, fostul fotbalist al Realul
Brooklyn a moştenit pasiunea pentru tatuaje de la tatăl său, fostul fotbalist al Realul

Fostu fotbalist a fost surprins într-o ipostază care ar putea să facă inima admiratoarelor sale să bată mai puternic. Purtând o pereche de bermude şi afişându-şi, fără reţinere, trupul îndelung lucrat la sală, David s-a răcorit sub duşul de pe vas.

David se menţine în formă
David se menţine în formă

Corpul său este plin de tatuaje, iar pasiunea pentru desenele pe piele pare să o fi moştenit şi Brooklyn. 


    Brooklyn a moştenit pasiunea pentru tatuaje de la tatăl său, fostul fotbalist al Realul Foto:Profimedia
Brooklyn a moştenit pasiunea pentru tatuaje de la tatăl său, fostul fotbalist al Realul Foto:Profimedia

Elton John, ajuns la 72 de ani, nu a fost atât de curajos pentru a practica sărituri în apă şi a preferat să se odihnească pe una dintre canapelele aflate la bord, alături de soţia fostului fotbalist britanic. Într-un moment de neatenţie, soţul lui Elton i-a furat un sărut  acestuia, apoi s-a reîntors, ca un părinte grijuliu, în punctul din care îi putea observa mai bine pe micuţii care se avântaseră în apă.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net