Soţii Beckham şi Elton John, vacanţă pe iaht în Franţa. Victoria s-a bucurat de soare şi de atenţie

image
David Beckham şi familia sa s-au distrat pe cinste la bordul vasului deţinut de Elton John

David Beckham, în vârstă de 44 de ani, şi soţia sa, Victoria Beckham, cu un an mai mare decât fostul star al Realului, au acceptat invitaţia bunului prieten de a petrece o vacanţă de vis pe iahtul personal al acestuia, în sudul Franţei. Deşi aflaţi în larg, cuplul format de David Şi Victoria,a fost surprins de fotoreporteri în ipostaze tandre, semn că relaţia lor nu este una flată în impas, aşa cum se zvonea în presa de peste Ocean. Iată cum s-a distrat familia Beckham pe iaht, dar şi cât de fericiţi au fost în compania cântăreţului Elton John.

Relaţia dintre David Beckham şi soţia sa, Victoria, este una de interes pentru publicaţiile de peste Ocean. Nu de puţine ori s-a zvonit că mariajul lor se află în impas sau că cei doi soţi sunt la un pas de a-şi spune adio. De fiecare dată, însă, ei au negat zvonurile şi au încărcat fotografii pe conturile personale de socilizare care au ilustrat fix contrariul, anume că fmailia lor este una unită, în care dragostea şi înâelegerea sunt prioritare. Iată că nici de această dată nu se abat de la imaginea de familie perfectă! Soţii Beckham au acceptat invitaţia lui Elton John de a se bucura de razele soarelui în sudul Franţei, pe nava de lux deţinută de acesta. 

image
Foto: Profimedia

David Beckham este la fel de îndrăgostit ca în prima zi de Victoria 

Familia Beckham s-a distrat pe cinste şi s-a relaxat. Cei trei copii ai soţilor au plonjat în apă fericiţi, iar David nu s-a lăsat mai prejos. I-a făcut toate poftele fiicei sale, Harper, s-a fotografiat alături de fiul său, Brooklyn şi a copleşit-o pe Victoria cu afecţiune. A sărutat-o, a luat-o de mai multe ori în braţe, semn că, deşi ani buni s-au aşternut peste mariajul lor, pasiunea dintre ei nu s-a consumat. David a fost foarte atent şi cu micuţii familiei formate din Elton John şi David Furnish, acordându-le ajutor la săriturile în apă, relatează thesun.co.uk.

image
Brooklyn a moştenit pasiunea pentru tatuaje de la tatăl său, fostul fotbalist al Realul

Fostu fotbalist a fost surprins într-o ipostază care ar putea să facă inima admiratoarelor sale să bată mai puternic. Purtând o pereche de bermude şi afişându-şi, fără reţinere, trupul îndelung lucrat la sală, David s-a răcorit sub duşul de pe vas.

image
David se menţine în formă

Corpul său este plin de tatuaje, iar pasiunea pentru desenele pe piele pare să o fi moştenit şi Brooklyn. 

image
Brooklyn a moştenit pasiunea pentru tatuaje de la tatăl său, fostul fotbalist al Realul Foto:Profimedia

Elton John, ajuns la 72 de ani, nu a fost atât de curajos pentru a practica sărituri în apă şi a preferat să se odihnească pe una dintre canapelele aflate la bord, alături de soţia fostului fotbalist britanic. Într-un moment de neatenţie, soţul lui Elton i-a furat un sărut  acestuia, apoi s-a reîntors, ca un părinte grijuliu, în punctul din care îi putea observa mai bine pe micuţii care se avântaseră în apă.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
thumbnail Mars pet friendly office png
Margrethe Vestager FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj