Soţul i-a lăsat lui Céline Dion 1 miliard $

25 mai 2016
image
Solista va avea grijă de urmaşii lui René AngélilFoto: Guliver/ Splashnews

A fost dezvăluit testamentul! Céline Dion e principala moştenitoare a averii lăsate de soţul său defunct, René Angélil. Conform legii, ea rămâne cu aproape toţi banii şi bunurile agonisite împreună.

După moartea producătorului René Angélil, la 73 de ani, cântăreaţa Céline Dion a fost numită executor testamentar şi va administra întreaga avere. Soţul i-a lăsat aproape totul: reşedinţa din Las Vegas, banii din conturi, maşini, haine, bijuterii, mobile şi alte efecte personale. În plan imobiliar, Angélil a apucat să scoată la vânzare marile sale proprietăţi, una de 45 milioane $ din Florida şi un castel din Quebec de 25 milioane $. După ce se vor vinde, 10 milioane $ vor fi puşi la dispoziţia celor 3 copii ai lor, René-Charles şi gemenii Eddy şi Nelson. Banii vor fi însă administraţi tot de mama lor, până ce vor ajunge la majorat.

Angélil nu i-a uitat nici pe copiii din primele două căsnicii. Patrick, de 48 de ani, născut de prima lui soţie, Denyse Duquette, va primi o casă în Canada. Jean Pierre (42 de ani) şi Anne Marie (39 de ani), născuţi de a doua soţie, Manon Kirouac, vor moşteni şi ei o casă, tot în Canada, potrivit presei germane. Împreună cu Céline, care a fost a treia sa soţie timp de 22 de ani, producătorul a construit un imperiu financiar de 1 miliard de dolari. Singurul regret al cântăreţei este că acesta nu i-a murit în braţe, cum şi-a dorit. René a căzut din pat şi a fost găsit mort pe podea de infirmieră în dimineaţa zilei de 14 ianuarie.

Click! spune

Céline Dion şi René Angélil s-au cunoscut pe când ea avea doar 12 ani, în 1980, şi s-au căsătorit în 1994. Ei au împreună trei copii, René-Charles, de 15 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 6 ani.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png