Starurile de la Hollywood au ieșit în stradă să protesteze pentru drepturile afro-americanilor


    Ben Affleck, 47 de ani și iubita lui Ana de Armas, de 32 de ani, au proterstat pașnic în Venice Beach, Californiafoto: Instagram
Ben Affleck, 47 de ani și iubita lui Ana de Armas, de 32 de ani, au proterstat pașnic în Venice Beach, Californiafoto: Instagram

Ben Affleck, Jamie Foxx, Cara Delevingne sau Ireland Baldwin sunt câteva dintre celebritățile care au manifestat pentru drepturile minorităților. SUA au intrat în a zecea zi de proteste, lupte de stradă și manifestații violente! Peste 130 de orașe din 30 de state americane au fost paralizate de manifestanții care cer dreptate pentru uciderea lui George Floyd (46 de ani) în timpul arestării. Printre protestatari s-au aflat și staruri de la Hollywood.

În plină epidemie de COVID-19, America fierbe de nemulțumire și mulțimea clocotește! Bilanțul ciocnirilor cu poliția se apropia ieri de 15 decese și mii de răniți, și în 50 de orașe a fost declarată stare de asediu fiind interzisă ieșirea din case după anumite ore. În timpul zilei, lumea manifestează pașnic scandând ”Dreptate pentru George Floyd”, care și-a găsit sfârșitul la 25 mai în timp ce era arestat în Minneapolis, Minnesota de agentul Derek Chauvin, care este condamnat pentru omor. Însă odată cu venirea serii, străzile sunt inundate de protestatari care vandalizează magazine și incendiază mașini.

Citește și:

Proteste SUA: Pentagonul a trimis 1.600 de soldați în Washington, după ce Trump i-a amenințat pe manifestanți

America este în haos total! Președintele Donald Trump a fost ascuns în buncăr

Ben Affleck și Ana de Armas, protest pașnic

Printre manifestanții de ieri s-au aflat și Ben Affleck (47 de ani) și iubita lui Ana de Armas, de 32 de ani. Ei au mărșăluit în Venice Beach și au purtat o pancartă pacifistă cu Biserica Baptistă. Tot în Los Angeles, fotomodelul britanic Cara Delevingne (27 de ani) a cerut dreptate pentru Floyd și recunoașterea drepturilor persoanelor de culoare. Ireland Baldwin (24 de ani) a făcut donații pentru plătirea cauțiunilor persoanelor de culoare arestate în timpul manifestațiilor și a mărșăluit pe străzile din LA. Fotomodelul Emily Ratajkowski (28 de ani) și-a luat soțul Sebastian Bear-McClard și au însoțit coloana de manifestanți. Arnold Schwarzenegger a ieșit la plimbare cu bicicleta prin Santa Monica și a fost șocat să vadă toate magazinele de pe strada centrală incendiate. În Beverly Hills, restricțiile de circulație încep de la ora prânzului.

Jamie Foxx a ținut un discurs în San Francisco

Jamie Foxx, 52 de ani, a participat și el la paradă și a ținut un discurs în fața mulțimii nemulțumite din San Francisco. Pe străzile din Los Angeles au mai defilat ieri Ariana Grande, Timothee Chalamet, Chrissy Teigen și Janelle Monae. Vedetele s-au retras la timp, pentru că seara s-a dezlănțuit iar haosul pe străzi. Donald Trump a cerut guvernatorilor și primarilos să ia măsuri mai ferme și a cerut suplimentarea cu 1.500 de militari a Gărzii Naționale din Washington D.C.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub andrele png
cub lensa animat gif
andreea marin
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg