Starurile din ”Beverly Hills, 90210” și familiile lor

Ultima actualizare:

    Jason Priestley și familia safoto: Instagram
Jason Priestley și familia safoto: Instagram

A fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai de succes seriale din anii `90. Încheierea filmărilor din anul 2000 i-a întristat deopotrivă și pe fani și actorii din distribuția serialului, căci s-au trezit în fața necunoscutului: de aici, încotro?

Răspuns: acasă, la cratiță și, după caz, schimbat de scutece. Căci da, să le spunem lucrurilor pe nume, succesul multora dintre ei a murit odată cu încheierea filmărilor.

n fine, uitându-ne la fotografiile de familie ale foștilor idoli am îndrăzni să spunem că, de fapt, din 2000 ei joacă într-un alt rol, unul, chiar, de succes: cel de părinte. Haideți să vedem, așadar, cum arată familiile vedetelor pe care le urmăream cu interes în serialul ”Beverly Hills, 90210”!

Jason Priestley

Să recunoaștem, prima zi de școală nu e ușoară pentru nimeni. Toți au de suferit. Mai ales părinții! Uitați-vă numai ce eforturi depun Jason și soția sa Naomi pentru a-i duce la școală pe Ava și Dashiell.

Tori Spelling


    Cea mai recentă numărătoare: doi părinți, patru copii crescuți, unul pe drumfoto: Getty Images
Cea mai recentă numărătoare: doi părinți, patru copii crescuți, unul pe drumfoto: Getty Images

Despre ei am mai auzit câte ceva în ultimii ani. Era ceva cu mulți bani datorați și tot atâția copii prin casă. Sau pe drum. Căci da, Tori este însărcinată a cincea oară. Aici, familia era la premiera filmului ”Moana”. În ordinea numerelor de pe tricou îi avem pe: Liam, Stella, Finn și Hattie. Părinți: Tori Spelling și Dean McDermott.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce mai fac și alți actori din acest serial îndrăgit!

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg