Starurile la Hollywood nu se dau în lături de la treburile casnice. Cum trudesc acasă Alec Baldwin, Dwayne Johnson şi Lionel Richie

Ultima actualizare:

    Alec Baldwin (63 de ani) nu angajează om să cureţe piscina pentru că se ocupă el
Alec Baldwin (63 de ani) nu angajează om să cureţe piscina pentru că se ocupă el

Cine a zis că toate fiţele s-au strâns la Hollywood s-a înşelat amarnic! Nu toate vedetele americane sunt înconjurate de o armată de servitori, menajere, bone şi asistenţi personali. Lionel Richie, Alec Baldwin, Dwayne Johnson şi Alicia Silverstone nu se dau înapoi să pună mâna la treabă.

Locuiesc în vile luxoase şi au milioane de dolari în conturi, însă atunci când vine vorba de familie, starurile internaţionale lasă la o parte fiţele şi se apucă să facă până şi muncile de jos. Iată care sunt cele mai harnice şi destoinice staruri americane.

Lionel Richie, cel mai tare grădinar

Cântăreţul de 72 de ani a revenit la vila lui din Los Angeles după vacanţa de o lună petrecută cu familia în Italia şi Grecia.

El a postat recent o fotografie în care apare cu o drujbă specială pentru boscheţi. Richie a povestit că nu apelează la serviciile unui grădinar profesionist pentru că adoră la nebunie să ”facă forme în gardul viu”.


    Lionel Richie (72 de ani) îşi tunde singur boscheţii din toată grădina
Lionel Richie (72 de ani) îşi tunde singur boscheţii din toată grădina

Richie are o avere de 200 de milioane de dolari, are trei copii şi a fost însurat de două ori: cu Brenda Harvey-Richie (1975-1993) şi cu Diane Alexander (1995-2004). El a anunţat pe Instagram că are de gând să transforme radical grădina.

Alec Baldwin curăţă piscina

Alec Baldwin, de 63 de ani, nu se dă înapoi de la munca de jos. Hilaria Baldwin, 37 de ani, a postat o fotografie cu soţul ei în timp ce îşi pregăteşte ustensilele pentru a curăţa piscina de la vila lor din Hamptons, New York.

Cei doi evită să îşi cheme la muncă angajaţii pentru a nu îi expune unei posibile contaminări cu virusul ucigaş pe cei şase copii ai lor.

Starul cu averea de 60 de milioane de dolari locuieşte în The Hamptons, New York, alături de cei şase copii ai lui, Carmen, de 7 ani, Rafael, de 6 ani, Leonardo, de 4 ani, Romeo, de 3 ani, Edu, de 6 luni, şi un nou-născut.

Baldwin mai are o fiică mai mare, Ireland, de 25 de ani, din căsnicia cu Kim Basinger (67 de ani), care a durat între 1993–2002. Cu Hilaria e însurat din 2012.

Dwayne «The Rock» Johnson, bucătăreasă

Actorul în vârstă de 48 de ani, s-a transformat în bucătăreasă, bonă, coafeză şi chiar WC ambulant, dacă fetiţele lui au o ”urgenţă”. Actorul a postat recent o fotografie pe Instagram în timp ce mănâncă alături de fiicele lui, Jasmine, de 5 anişori, şi Tiana Gia, de 2 ani.


    Dwayne Johnson (48 de ani) cea mai bună bonă pentru Jasmine şi Tiana
Dwayne Johnson (48 de ani) cea mai bună bonă pentru Jasmine şi Tiana

Actorul care are o avere de peste 320 de milioane de dolari s-a fotografiat în timpul pandemiei în timp ce îi făcea coafura fiicei lui, Jasmine, de 5 anişori, în timp ce o ţinea în braţe la marginea drumului să îşi facă nevoile şi în timp ce le învăţa atât pe Jasmine, cât şi pe Tiana să pescuiască.

Dwayne Johnson mai are o fiică din căsnicia cu Dany Garcia (1997-2008), pe Simone, de 19 ani. El e însurat cu Hashian din 2019.

Alicia Silverstone, fată la fermă

Alicia Silverstone (44 de ani) este una dintre cele mai înfocate apărătoare ale drepturilor animalelor de la Hollywood.

Actriţa a devenit vegetariană în urmă cu aproape 20 de ani şi a pierdut enorm în carieră din cauza pasiunii ei pentru salvarea vacilor, porcilor, oilor sau caprelor masacrate pentru consumul populaţiei.


    Alicia Silverstone  (44 de ani) nu vrea văcar la fermă, pentru că-i plac animalele
Alicia Silverstone (44 de ani) nu vrea văcar la fermă, pentru că-i plac animalele

Silverstone are o avere de 20 de milioane de dolari, dar preferă să meargă împreună cu fiul ei, Bear Blu (10 ani), la adăpostul pentru animale pe care l-a fondat şi să îngrijească personal necuvântătoarele. Alicia a povestit că le pune inclusiv muzică simfonică pentru a le relaxa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net