Starurile şi-au pus dinţi falşi pentru 893 de milioane $

Ultima actualizare:

    Nicolas Cage (50 de ani)  Fotografii: Guliver/rexFeatures
Nicolas Cage (50 de ani) Fotografii: Guliver/rexFeatures

Ar fi fost urâţi şi nebăgaţi în seamă! Dacă nu îşi reparau dinţii, starurile de la Hollywood ar fi arătat îngrozitor şi nu ar mai fi apărut în filme. Zâmbetul reparat le-a adus o avere totală de 893 milioane $.

Cine ar fi crezut că un actor chipeş, cum este Tom Cruise (52 de ani), a avut o dantură atât de urâtă în realitate?! Cu dinţii din faţă unul peste altul nu ar fi fost niciodată distribuit în filmul de succes ”Top Gun”. După ce şi-a reparat dantura, a devenit unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Hollywod şi a ajuns să aibă o avere de 380 milioane $.

Tom Cruise (52 de ani)
Tom Cruise (52 de ani)

O dantură perfectă, din porţelan, costă, în SUA, circa 10.000 $ (35.000 de lei). Faptul că are un preţ atât de mare nu îi sperie pe actori, fiindcă reuşesc repede să amortizeze sumele investite la dentist. Şi Nicolas Cage (50 de ani) şi-a reparat dinţii gălbejiţi, altfel nu ar fi fost distribuit în primul lui succes, ”Visătorii”, alături de cântăreaţa Cher. Deşi a avut o carieră de excepţie, din cauza unor probleme financiare, starul are actualmente averea de numai 18 milioane $. Nici Catherine Zeta-Jones (45 de ani), cu averea de 45 de milioane $, nu ar fi fost aşa de frumoasă, cum o ştim din filmul ”Masca lui Zorro”, dacă nu îşi repara dinţii cu spaţii ciudate între ei.

Catherine Zeta-Jones (45 de ani)
Catherine Zeta-Jones (45 de ani)

Miley Cyrus avea o dantură de-a dreptul caraghioasă şi a trebuit să o repare ca să întruchipeze o prinţesă Disney, care i-a adus deja o avere de 150 de milioane $, la numai 21 de ani.

Miley Cyrus (21 de ani)
Miley Cyrus (21 de ani)

Demi Moore (51 de ani) avea dinţi galbeni şi urâţi şi a fost nevoit să-i repare ca să devină fotomodel şi actriţă de succes, carieră ce i-a adus o avere de 150 de milioane $.

Demi Moore (51 de ani)
Demi Moore (51 de ani)

Legendarul Morgan Freeman (77 de ani) nu ar fi ajuns niciodată un star de Oscar, trofeu pe care l-a luat pentru rolul din ”O fată de milioane”, cu o avere de 150 de milioane $, dacă nu îşi repara dantura.

Morgan Freeman (77 de ani)
Morgan Freeman (77 de ani)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net