Steven Tyler va deveni bunic pentru a treia oară: «Abia aştept să vină bebe, mă pensionez!»

Ultima actualizare:

    Starul încearcă să-l simtă pe nepoţelul nenăscutFoto: Hepta
Starul încearcă să-l simtă pe nepoţelul nenăscutFoto: Hepta

Scene înduioşătoare! Solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler, a fost surprins mângâind-o pe burtă pe fiica sa, Liv Tyler, care e însărcinată. Rockerul abia aşteaptă să devină bunic cu normă întreagă.

Actriţa Liv Tyler (38 de ani) aşteaptă al treilea copil cu iubitul ei, David Gardner. Ea a fost surprinsă recent în ipostaze tandre împreună cu celebrul său tată, Steven Tyler (68 de ani), în New York. Cei doi au luat prânzul împreună, prilej pentru rocker să-şi exerseze ocupaţia de bunic. A mângâiat-o pe burtă pe fiica sa, nerăbdător să-l simtă pe nepoţel. Apoi l-a plimbat cu căruciorul pe Sailor, de 1 an şi 4 luni, primul fiu al actriţei cu Gardner. Liv mai are un fiu, Milo, de 12 ani, din relaţia cu Royston Langdon. Steven Tyler este foarte apropiat de nepoţi. El a anunţat oficial că renunţă la trupa care l-a consacrat după 47 de ani de carieră. “Voi susţine 30 de show-uri solo din mai până în august şi-apoi, în 2017, vom încheia cu Aerosmith. Vom susţine probabil un turneu de rămas bun”, a spus Tyler. Trupa a făcut istorie cu numeroase piese, cum ar fi “Walk this way”, “I don’t wanna miss a thing”, “Sweet emotion” sau “Dream on”, şi a vândut peste 150 de milioane de albume.  Pe lângă ocupaţia de bunic, este de aşteptat ca starul să continue, totuşi, cariera solo. El are o avere de 130 de milioane de dolari.

L-a plimbat cu căruciorul pe nepotul Sailor
L-a plimbat cu căruciorul pe nepotul Sailor

A fost însurat de două ori

Steven Tyler a avut o relaţie cu manechinul Bebe Buell (62 de ani) în 1976, din care a venit pe lume actriţa Liv Tyler. La început, ea a ascuns că Tyler e tatăl lui Liv, deoarece la acea vreme muzicianul era dependent de droguri. Starul a fost însurat cu Cyrinda Foxe, între 1978-1988, care i-a dăruit a doua fiică, Mia, şi cu Teresa Barrick, între 1988-2006, mariaj din care are o fiică Chelsea şi un fiu, Taj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net