Sting a sărbătorit 16 ani de campanie anti-fumat. Starul de 69 de ani a mirosit o țigară

Ultima actualizare:

    Sting, 69 de ani, a postat o fotografie de la el din birou, în timp ce miroase o țigară neaprinsăfoto: Instagram
Sting, 69 de ani, a postat o fotografie de la el din birou, în timp ce miroase o țigară neaprinsăfoto: Instagram

Sting, 69 de ani, a sărbătorit 16 ani de campanie anti-fumat. Starul care a lansat în 1983 împreună cu trupa Police hitul ”Every breath you take” s-a implicat în 2005 în campania anti-fumat ”Fresh” și în pandemie a reactivat demersul care are ca scop convingerea fumătorilor de a renunța la viciu. Recent, a postat o poză în care miroase o țigară, fără să o aprindă.

Cântărețul Sting, 69 de ani, care are o avere de 400 de milioane de dolari a postat o fotografie cu el în timp ce miroase o țigară fină, în biroul lui și subliniază că nu trebuie să o aprindă. El a sărbătorit astfel 16 ani de campanie anti-fumat, de-a lungul căreia 23% dintre fumătorii înrăiți ai planetei au renunțat la viciu, conform statisticilor OMS realizate pe ultimii 10 ani. Sting își petrece timpul mai mult în studioul de înregistrări pentru că ”pandemia l-a inspirat enorm în activitatea artistică”. De-a lungul unei cariere începute în 1977, alături de trupa britanică Police, Sting, în vârstă de 69 de ani, a strâns o avere de 400 de milioane de dolari. „Evident, dacă vreunul dintre copii intră în bucluc o să îl ajut cu ce îmi stă în putinţă pentru că asta e datoria unui părinte. I-am educat de mici să ştie să muncească pentru bănuţul lor şi în prezent au nişte cariere de succes”, a declarat Sting.

Citește și:

Sting este cel mai groaznic tată din lume

Sting, mare iubire cu nevasta, la 65 de ani

Sting nu le lasă averea copiilor lui

Starul britanic a anunţat că îşi dezmoşteneşte copiii încă din 2014, dar atunci explicaţia a fost „le-am zis copiilor să nu se bazeze pe moştenirea de la mine. Eu şi Trudie, mama lor, avem multe vise şi multe cheltuieli. O să tocăm întreaga avere şi lor nu le va mai rămâne nimic, pentru că o să donăm o mare parte oamenilor care au cu adevărat nevoie disperată de bani”. Sting are patru copii din căsnicia cu Trudie Styler, pe Mickey, 36 de ani, Jake 37 de ani, Eliot, 30 de ani, şi Giacomo, 25 de ani. Din căsnicia cu Frances Tomelty, care a durat între 1976-1984, mai are doi copii, pe Joseph, de 44 de ani, şi pe Kate, 38 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apa vie izvor munte png
image
image
image
image
image
image
costi ionita jpg
image png
image png
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net