Sunt gemeni dar nu au acelaşi succes! Cole Sprouse a dat lovitura la Hollywood


    Actorii principali si regizorul producţiei "Five feet apart"foto: Disney
Actorii principali si regizorul producţiei "Five feet apart"foto: Disney

Mulți gemeni ajung vedete la Hollwood, dar nu au acelaşi succes, așa cum este și cazul fraților Cole şi Dylan Sprouse. După ce au devenit celebri datorită serialelor de la Disney Channel, Cole şi Dylan Sprouse şi-au continuat carierele, însă unul are succes.

Pe marile ecrane va rula zilele acestea un film de dragoste care va stoarce multe lacrimi celor care iubesc filmele triste. Povestea care va avea premiera pe 3 mai se numeşte „Five Feet Apart” – „La cinci paşi de tine”, producţie 2019. Rolurile celor doi tineri îndrăgostiţi sunt interpretate de Cole Sprouse (26 de ani) care îl joacă pe Will şi de Haley Lu Richardson (Stella). Ei nu se pot iubi din cauza problemelor de sănătate şi sunt internaţi într-un alt spital alături de Poe, jucat de Moises Arias pe care îl ştiţi din „Hannah Montana”, unde joacă rolul lui Rico.

Gemenii Cole şi Dylan Sprouse au încasat 20.000 de dolari pe episod

Cole Sprouse şi fratele lui, Dylan, au devenit cunoscuţi încă de mici, când au jucat roluri în diverse seriale, de la „Grace” la „Friends”. După ce au fost cooptaţi în echipa Disney, au primit rolurile principale din seriale precum „The Suite Life of Zack & Cody” (2005 – 2008), apoi au apărut în câteva episoade din „Magicienii din Waverly Place”, dar şi „The Suite Life on Deck” (2008 – 2011) şi în filmul „The Sute Life Moovie” (2011).

Cole şi Dylan Sprouse au devenit celebri datorită serialelor Disney
Cole şi Dylan Sprouse au devenit celebri datorită serialelor Disney

În ultimii ani carierele profesionale ale celor doi actori s-au schimbat şi nu mai joacă împreună. Cole a primit rolul principal din „Five Feet Apart”, dar şi în serialul „Riverdalle”. La rândul lui, Dylan a primit mai multe roluri în scurt metraje şi videoclipuri pentru diverse piese muzicale, dar şi în pelicule ca „Tyger Tyger” şi „Turandot” și în alte reclame la diverse produse. Cei doi au fost unii dintre cei mai bine plătiţi actori copii de la Disney, căci primeau 20.000 de dolari pentru un episod din serialele în care îi jucau pe Zack şi Cody.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Dan Negru, prezentoator Kanal D
shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub claudia patrascanu gabi badalau png
cabral dominicana jpg
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
bautura - sticla vin - mahmureala FOTO 123RF
image
image
image
image
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png