Sunt mari, dar asta nu-i fereşte de vicii. Actori celebri, doborâţi de băutură

Ultima actualizare:

    A ajuns ca o epavă  din cauza  dependenţei  de băuturăFotografii: Hepta / Guliver / Splashnews
A ajuns ca o epavă din cauza dependenţei de băuturăFotografii: Hepta / Guliver / Splashnews

Sunt celebri, dar nu pot învinge patima alcoolului! Laureat al premiului Oscar pentru rolul din filmul “Good Will Hunting”, Robin Williams a ajuns recent la dezintoxicare pentru că nu se poate lăsa de băutură.

Actorul Robin Williams (62 de ani) se află internat la Centrul de Dezintoxicare Hazelden din Minnesota, SUA. Iniţial, a încercat să spună că vrea să ceară ajutor ca să nu recadă în patima alcoolului, cu care se luptă din 2006. În cele din urmă, starul a recunoscut că ajunsese să umble mai mult beat şi medicii l-au avertizat că, dacă va continua tot aşa, îl pândeşte moartea. Din tânărul superb care făcea furori în serialul “Mork şi Mindy” a ajuns ros de boli, o epavă jalnică,  o umbră a bărbatului adorat de admiratoare odinioară.

Riscă să moară dacă o ţine tot aşa

Williams a fost dependent de cocaină în anii ‘70 şi ‘80. A reuşit să scape de dependenţa de droguri, după ce prietenul lui, John Belushi, a fost răpus de o supradoză în 1982. Însă a căzut în patima alcoolului şi, de opt ani, caută ajutor medical pentru a se lăsa de băutură. S-a îmbolnăvit de inimă şi are grave probleme respiratorii. În martie 2009, starul a suferit o operaţie pe cord extrem de periculoasă, însă asta nu l-a oprit să mai bea.

Şi ei îşi îneacă problemele în alcool de ani buni de zile


    shia labeouf
shia labeouf

Actorul din “Transformers”, Shia LaBeouf (28 de ani), este dependent de băutură de la 21 de ani. Fostul copil star nu acceptă să meargă la dezintoxicare, dar ia tratament împotriva viciului. Se îmbată mereu şi are numai probleme din această cauză. În 2008 a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Gerard Depardieu, actor
Gerard Depardieu, actor

Actorul Gérard Depardieu (65 de ani) este dependent de alcool încă din anii tinereţii. Recent, starul a ratat avanpremiera filmului “Welcome To New York“, la Festivalul din Edinburgh, din cauză că s-a îmbătat criţă într-un bar din oraş. Actorul s-a făcut de multe ori de râs şi a avut probleme cu poliţia din cauza dependenţei de alcool.

Kiefer Sutherland (47 de ani)
Kiefer Sutherland (47 de ani)

Actorul Kiefer Sutherland (47 de ani) are şi el probleme cu alcoolul încă din tinereţe. Recent, el a fost surprins mergând în patru labe şi a fost dus pe braţe la hotel, după o petrecere stropită cu multă băutură în localul Chiltern Firehouse din Londra. Starul din “24” a fost dependent şi de cocaină, dar a reuşit să scape de dependenţa de droguri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net