Sunt sexy şi bogaţi, dar o «au mică». Cine sunt celebrităţile cu care natura n-a fost prea darnică


    Ashton Kutcher (foto Reuters)
Ashton Kutcher (foto Reuters)

Bărbaţii de la Hollywood sunt sexy, bogaţi şi... cam atât. Degeaba se dau mari că sunt foarte dotaţi în pantaloni, pentru că stau foarte prost la acest capitol. S-ar părea că mărimea penisului lor este invers proporţională cu valoarea contului bancar. Iată câteva celebrităţi cu care Mama natură nu a fost atât de darnică.

Demi Moore (51 de ani) pare să nu fi uitat de faptul că a fost înşelată de Ashton Kutcher (36 de ani) şi şi-a făcut de râs fostul soţ, arătându-le unor apropiaţi cât este de dotat. “Ashton era sexy, dar are penisul mic”, le spunea celebra actriţă apropiaţilor.

Kim Mathers, fosta soţie a lui Eminem (41 de ani), l-a desfiinţat pe celebrul rapper într-un interviu acordat unui post de radio. "Nu este foarte dotat. Dacă trebuie să faci sex cu Marshall, fii sigură că ia înainte o pilulă albastră pentru că altfel nu merge treaba", a spus aceasta.

Eminem
Eminem

Mărimea penisului ar putea fi încă un motiv de divorţ dintre Nick Cannon (33 de ani) şi Mariah Carey (44 de ani). Selita Ebanks, o fostă iubită a cântăreţului, l-a făcut de ruşine la o petrecere, descriindu-i dotarea doar prin "Eh! E mică."

Nick Cannon
Nick Cannon

În pauza unui concert, cântăreţul Enrique Iglesias (39 de ani) a recunoscut public că are "cel mai mic penis din lume". Starul nu s-a sfiit să recunoască faptul că are o bărbăţie mică şi că este nevoit să folosească prezervative extra-small.

Enrique Iglesias
Enrique Iglesias

Nici actorul Jude Law (41 de ani) nu prea are ce să arate. Dovada? Starul din "Dom Hemingway" abia-şi poate ţine chiloţii pe el când merge la plajă.

Jude Law
Jude Law

Cine s-ar fi gândit că faimosul Ben Affleck (41 de ani) ar putea avea un penis mic? Ei bine, fostul coleg de platou din "Armageddon", Michael Clark Duncan, spunea că l-a văzut în pielea goală şi că nu a fost deloc impresionat.

Ben Affleck
Ben Affleck

E faimos şi arată bine, dar femeile vor fugi de el când vor afla că nu e dotat în pantaloni. O fostă iubită a cântăreţului Usher (35 de ani) a dezvăluit într-o biografie că artistul avea un penis atât de mic, încât abia reuşea să facă sex.

Usher
Usher
cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg