Tarantino ┼čtia despre agresiunile lui Weinstein: "Am ┼čtiut ┼či nu am f─âcut nimic pentru a-l opri"

21 octombrie 2017
simeon stalpnicul png
Tarantino ┼či Weinstein au lucrat ├«mpreun─â de nenum─ârate ori Foto:Getty

Directorul de film ┼či produc─âtorul Quentin Tarantiono rupe t─âcerea ├«n cazul Weinstein ┼či m─ârturise┼čte c─â nu a luat atitudine, de┼či ┼čtia foarte bine care sunt obiceiurile nes─ân─âtoase ale colegului s─âu de breasl─â.

Quentin Tarantino a recunoscut public c─â ┼čtia, de decenii ├«ntregi, despre comportamentul ┼či ac┼úiunile ├«ndoielnice ale lui Weinstein, potrivit independent.co.uk. Directorul a recunoscut c─â nu a f─âcut nimic pentru a proteja femeile care ├«i treceau pragul lui Weinstein ┼či care erau h─âr┼úuite de acesta, de┼či "┼čtia mai mult dec├ót era necesar pentru a ac┼úiona ├«mpotriva lui". ├Äntr-un interviu recent, Tarantino m─ârturise┼čte c─â regret─â profund faptul c─â nu a luat atitudine ┼či a ignorat informa┼úiile pe care le avea referitor la colegul s─âu cu care a lucrat la relizarea unor filme renumite, printre care se num─âr─â ┼či "Pulp Fiction". "Erau mai mult dec├ót zvonuri sau dec├ót o simpl─â b├órf─â, iar eu ┼čtiam foarte bine c─â a f─âcut unele dintre lucrurile aduse ├«n discu┼úie public. Mi-a┼č fi dorit s─â fac ceva, dar dac─â f─âceam lucrul care trebuia, atunci nu a┼č mai fi lucrat deloc cu el", a declarat Tarantiono publica┼úiei New York Times. A ad─âugat c─â ├«┼úi aminte┼čte c─â o prieten─â de-a sa pe nume Mira Sorvino i-a povestit cum Weinstein i-a f─âcut avansuri ┼či a atins-o. "Nu mi-a venit s─â cred c─â face a┼ča ceva ├«n mod direct, dar am crezut c─â avea o atrac┼úie pentru Mira ┼či, pentru c─â era at├ót de fascinat de ea, a f─âcut acest lucru", relateaz─â Tarantino. 

Pe 19 octombrie, departamentul de poli┼úie din Los Angeles a anun┼úat ├«nceperea unei anchete pentru a stabili dac─â Weinstein a violat un model italian, al c─ârui nume r─âm├óne necunoscut, ├«n anul 2013. Reprezentan┼úii lui Weinstein au declarat c─â produc─âtorul nu este disponibil ┼či c─â nu dore┼čte s─â fac─â comentarii pe marginea subiectului, dar c─â respinge prompt acuza┼úiile aduse.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png