Tatăl lui Meghan Markle, atac dur la adresa Familiei Regale Britanice

Ultima actualizare:

    Thomas Markle e supărat că nu poate lua legătura cu fiica lui, Meghanfoto: Hepta
Thomas Markle e supărat că nu poate lua legătura cu fiica lui, Meghanfoto: Hepta

“Tot ce trebuie să facă este să vorbească cu mine, altfel voi continua să vorbesc cu jurnaliştii!”, ameninţă furios tatăl lui Meghan Markle, care nu suportă ideea că a fost înlăturat din viaţa fiicei lui. Thomas Markle spune că nu a mai vorbit cu fiica sa de două luni.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, este ca un ghimpe în coastă pentru  Familia Regală Britanică. Oferă interviuri şi imagini cu fiica sa pe bani şi a făcut o serie de comentarii nepotrivite la adresa Reginei Elizabeta.

Recent, acesta a declarat pentru The Sun că fiica sa are un zâmbet crispat şi pare speriată. “Văd asta în ochii ei, pe faţa ei şi în zâmbetul ei. Nu-mi place cel pe care îl are acum. Acesta este un zâmbet dureros”.


    Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit în 19 maiFoto: Guliver/ Getty Images
Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit în 19 maiFoto: Guliver/ Getty Images

Thomas Markle spune că ştie că Familia Regală este deranjată de declaraţiile sale, însă nu se va opri până când nu va fi lăsat să-şi vadă fiica. “Indiferent cât de frustaţi vor fi (n.r membrii Casei Regale) nu mă voi opri până când nu mi se va permite să fac parte din viaţa ei”, a declarat acesta potrivit Daily Mail.

Mâine, tatăl lui Meghan împlineşte 74 de ani, însă este mâhnit că nu va primi nicio urare de la fiica sa.

Meghan Markle a rupt legătura cu tatăl ei

Cearta dintre Meghan și tatăl ei a pornit din momentul în care el s-a prezentat în cadrul unei emisiuni tv unde a oferit detalii din conversațiile purtate cu soțul fiicei sale, Prințul Harry. Acest lucru a deranjat-o enorm pe Meghan care pare că vrea să nu mai aibă nicio legătură cu el. Deși este o lege nescrisă, familia regală nu trebuie să-și spună părerile asupra politicii, însă Thomas Markle a făcut câteva mărturisiri cu privire la părerea Prințului Harry asupra Brexitului. 

Potrivit surselor dailymail.co.uk, Thomas Markle și fiica lui nu au mai discutat din momentul în care el a făcut respectivele mărturisiri. „Eu cred că este deschis să experimenteze”, a fost răspunsul lui Thomas Markle atunci când a fost întrebat dacă Prințul Harry susține Brexitul.

Controversele create de Thomas Markle 

Thomas Markle a lipsit de la nunta fiicei sale, Meghan Markle, din cauza unei operații la inimă. El a fost operat și a anunțat cu doar trei zile înainte că nu poate participa la eveniment.

Thomas Markle a angajat niste fotoreporteri pentru a-l urmări, din dorința de a-și reabilita imaginea publică. El a realizat că a fost un gest nepotrivit și susține că și-a cerut scuze. „Mi-am dat seama că a fost o greșeală serioasă. Este dificil să o repar, dar amândoi (Meghan și Prințul Harry, n.r.) au fost foarte înțelegători.” Thomas a explicat și de ce a ales să facă acest lucru: „Ideea mi-a fost prezentată drept o modalitate prin care să îmi schimb imaginea publică, deoarece în ultimul an toate imaginile cu mine erau deranjante. M-au fotografiat în timp ce îmi luam bere, în timp ce ieșeam din mașină, duceam gunoiul, în timp ce cumpăram o toaletă și au exagerat cu asta. Au făcut tot felul de poze care m-au pus într-o postură negativă. Așa că m-am gândit că ar fi un mod prin care aș putea să îmi îmbunănătățesc imaginea. Ei bine, în mod evident, toate astea s-au transformat într-un coșmar. Și mă simt prost legat de asta, mi-am cerut scuze și asta este tot ce pot să fac. Nu pot face mai mult. Nu am făcut-o pentru bani, am făcut-o pentru a-mi schimba imaginea. Timp de un an am fost prezentat drept un pustnic care se ascundea în Mexic. Am încercat să schimb asta și în mod evident a fost o greșeală", a povestit acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
celine dion shutterstock jpg
image png
555 (4) jpg
image png
banner Enzo de la Chefi la cuțite png
fuego in copilarie jpg
banner babs png
stefan banică jr jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net