Tatăl Playboy i-a lăsat soţiei 5 milioane $

Ultima actualizare:

    Hugh Hefner şi Crystal Harris s-au căsătorit în 2012
Hugh Hefner şi Crystal Harris s-au căsătorit în 2012

Hugh Hefner a fost condus duminică pe ultimul drum. Trupul lui a fost depus la cimitirul Westwoo Village Memorial Park, deasupra criptei în care se odihneşte Marilyn Monroe. La înmormântare, văduva Crystal Hefner a aflat că tatăl Playboy nu a lăsat-o să moară de foame.

Nu l-a lăsat inima să nu îi lase nimic ultimei lui soţii. În 2012, când a obligat-o pe Crystal Harris să semneze un contract prenupţial prin care renunţa la orice pretenţie la avere, Hugh Hefner i-a promis acesteia că va avea grijă de viitorul ei. Averea de 43 de milioane de dolari se va împărţi în mod egal între cei patru copii ai lui Hefner: Christie, 64 de ani şi David (62 de ani), primind cota lor din bani, iar Cooper (26 de ani) şi Marston (27 de ani) urmând să ducă mai departe Playboy Enterprises.

Toată lumea a crezut că Tăticul Playboy a dezmoştenit-o pe ultima lui soţie. Recent însă s-a descoperit că, în 2013, Hefner a cumpărat un apartament cu patru camere în Hollywood Hills, dând pe el 4,9 milioane de dolari. L-a trecut de atunci pe numele soţiei lui. Apartamentul valorează azi 7 milioane de dolari. În plus, Hef a trecut într-un cont secret de care Crystal nu ştia suma de 5 milioane de dolari.


    Apartamentul moştenit de soţie valorează acum 7 milioane de dolari
Apartamentul moştenit de soţie valorează acum 7 milioane de dolari

El a fost condus pe ultimul drum duminică, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care a participat doar familia. Tot duminică, presa americană a publicat ultima fotografie cu părintele iepuraşilor încă în viaţă. La finele lunii ianuarie, Hefner făcea eforturi uriaşe de a merge într-un cadru metalic, după ce reumatismul care îi cuprinsese întreg spatele nu îi mai dădea pace. Gurile rele spun că Hefner nu s-a mai putut da jos din pat de mai bine de şase luni. La 27 septembrie el s-a stins înconjurat de familie, la conacul său Playboy, pe care îl vânduse cu un an înainte vecinului său cu 100 de milioane de dolari.


    Iată ultima poză cu Hefner în viaţă
Iată ultima poză cu Hefner în viaţă
image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net