Tatăl Rihannei a fost infectat cu COVID-19. Ce gest disperat a făcut diva pentru a-și salva părintele

10 aprilie 2020
article img
Rihanna conduce un imperiu evaluat la 600 de milioane de dolarifoto: Gettyimages

Rihanna, în vârstă de 32 de ani, este în topul celor mai implicate vedete internaționale în lupta cu epidemia de coronavirus, care a luat peste 95.000 de vieți și a contaminat 1,6 milioane de pământeni. Ea a dezvăluit recent că în urmă cu puțin timp, tatăl ei Ronald Fenty a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Diva de 32 de ani a simțit că leșină la auzul veștii așa că a făcut imposibilul pentru a-și salva părintele.

Cântăreața Rihanna a trecut prin clipe îngrozitoare după ce a aflat că tatăl ei Ronald Fenty a fost contaminat cu virusul ucigaș. În ciuda faptului că s-au certat și s-au judecat în anii trecuți din cauza faptului că Ronald era un bețiv notoriu și pentru că a încercat să îi ”fure” numele de Fenty pe care Rihanna îl folosește pentru compania ei de cosmetice și lenjerie intimă, cântăreața a făcut imposibililul pentru a-și salva părintele. Rihanna, pe numele ei real Robyn Fenty, are o avere de 600 de milioane de dolari și a cheltuit o sumă importantă pentru a-i cumpăra tatălui ei un aparat de respirație mecanică asistată (n.r. ”ventilator” în argoul medical).

article img
Rihanna și-a ajutat de fiecare dată tatăl, Ronald Fenty, care, în trecut, a vrut să îi confiște toată avereafoto: Instagram

Rihanna i-a trimis tatălui ei un aparat de respirație asistată

Așteptându-se la ce e mai rău pentru tatăl ei care are organismul sleit din cauza exceselor de alcool, Rihanna a cumpărat în plină criză de echipamente medicale un aparat de respirație mecanică asistată. Ea i l-a trimis cu avionul, direct, în Barbados, tatălui ei și aplătit o echipă de medici să îl îngrijească. Ronald Fenty a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, a făcut febră, a avut dureri de mușchi și o tuse seacă. În momentul în care i-a spus la telefon Rihannei că respiră cu greutate, aceasta i-a trimis aparatul în mai puțin de 10 ore, a declrata Ronald pentru Daily Mirror.

Citește și:

Motivul bizar pentru care Rihanna refuză să se căsătorească cu iubitul miliardar

Rihanna e model pentru propria colecție de lenjerie intimă! Imaginile care «au încins» internetul

Ronald Fenty: ”Trăiesc pentru că fiica mea mi-a salvat viața”

În ciuda certurilor și tensiunilor din trecut, Rihanna a sărit în ajutorul părintelui ei. ”Fiica mea Robyn mă sună pe telefon în fiecare zi și mă întreabă cum mă simt. Trăiesc datorită ei și datorită faptului că îmi poartă grija. Am crezut că voi muri atunci când am aflat că am coronavirus și am realizat că nu mai puteam respira normal. Te iubesc muklt, Robyn și sper să mă ierți pentru răul pe care ți l-am făcut!”, au fost cuvintele lui Ronald într-un interviu acordat The Sun. Din fericire, Ronald nu a avut nevoie de aparat. El a fost externat din Centrul de Izolare Paragon, din Barbados, după 14 zile și doctorii l-au asigurat că și-a revenit complet. Până ieri, doar trei persoane au murit din cauza epidemiei în Barbados, dar numărul infectărilor crește de la o zi la alta.Ronald s-a întors în vila din St. James pe care i-a luat-o Rihanna și stă în izolare cu cei doi căței ai lui Ebony și Xena. După ce a răsuflat ușurată pentru că tatăl ei era în afara oricărui pericol, Rihanna a făcut o donație generoasă de 5 milioane de dolari și aparatură medicală doctorilor din SUA. Aparatul de respirație mecanică asistată a rămas în Barbados și îi ajută pe alți bolnavi.