Thalia a dezvăluit câte animale are acasă

Ultima actualizare:

    Diva adoră câiniiFoto: Instagram
Diva adoră câiniiFoto: Instagram

Cântăreața și actrița Thalia a dezvăluit câte animale are acasă. În afară de câini, mai are doi papagali, un măgar și un poney, de care se îngrijește chiar ea.

Frumoasa vedetă mexicană Thalia (50 de ani) a dezvăluit câte animale ține acasă. Ea are doi câini, o cățea doberman numită Franchesca și un pomeranian numit Amorcita Love. De asemenea, mai are doi papagali, Machi și Pikachú, care îi adoarme în brațe. Recent și-a mai luat un măgăruș și un poney. ”În loc să plec la plimbare la sfârșit de săptămână, prefer să stau cu prietenii mei necuvântători”, a spus marea vedetă.

Thalía, la 20 de ani de căsătorie! Cum a serbat cu soțul Tommy Motola

Îţi vine să crezi că-ntre pozele astea sunt 17 ani? Thalia arată senzaţional

Cum se menține diva tânără

Vedeta mexicană Thalia și soțul său, Tommy Mottola (72 de ani) adoră animalele. Nu demult, ea a împlinit 50 de ani, dar se menține la fel de bine ca întotdeauna. Arată ca la 20 de ani, cu măști cu caviar, alimentație fără dulciuri și gimnastică zilnică Thalia este căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, din anul 2000. Ei au împreună doi copii, Sabrina Sakaë, de 13 ani, și Alejandro, de 10 ani. Cântăreața și actrița Thalia a dezvăluit câte animale are acasă.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net