Thalia a făcut furori pe covorul roşu! De la tânără inocentă la "femme fatale"

Ultima actualizare:

    Thalia este mama a doi copiiFoto: Arhivă personală Thalia
Thalia este mama a doi copiiFoto: Arhivă personală Thalia

Thalia (46 ani) pare să fi găsit elixirul tinereţii şi, deşi este mama a doi copii, are o siluetă de invidiat pe care ştie cum să o pună în valoare. Zilele trecute a participat la premiera unui film şi a furat toate privirile datorită ţinutei pe care a îmbrăcat-o pe covorul roşu.

Thalia a făcut furori datorită muzicii sale şi a filmelor în care a jucat cu mai bine de 10 ani în urmă, iar munca i-a fost recunoscută de colegii de breaslă. A fost laureată a Premiilor Latin Grammy şi Latin Billboard. Thalia a ştiut mereu să se reinventeze şi a trecut de la look-ul copilăresc pe care îl afişa în copilărie la atitudinea unei femei mature, conştientă de frumuseţea sa.

La începutul anilor ’90, Thalía se făcea cunoscu­tă în toată lumea, odată cu valul de telenovele care a luat cu asalt programele de tele­viziune şi care au adus limba spaniolă şi cultura latino mai aproape de publi­cul telespectator. Succesul ei pe micul ecran a fost dublat şi de melodiile pe care le-a cântat în colaborare cu diferiţi artişti.

Thalia nu a avut o viaţa amoroasă tumultoasă, găsindu-şi fericirea alături de preşedintele Sony Music, care a fost căsătorit cu Mariah Carey. Tommy Mottola este bărbatul cu care Thalia are doi copii, alături de care trăieşte o viaţă liniştită şi împlinită.


    Thalia alături de soţul ei, preşedintele Sony MusicFoto: Arhivă personală Thalia
Thalia alături de soţul ei, preşedintele Sony MusicFoto: Arhivă personală Thalia


    Thalia are un trup de invidiat şi nu îşi arată vârsta Foto: Hepta
Thalia are un trup de invidiat şi nu îşi arată vârsta Foto: Hepta

Zilele trecute ea a participat la lansarea unui film care va fi difuzat de HBO şi a furat toate privire prin alegerea vestimentară pe care a avut-o. A îmbrăcat o rochie roşie de lungime medie, care se termina cu puţin deasupra genuchiului. Întreaga ţinută a fost una de culoare roşu aprins. A preferat să poarte o geantă de tip plic pentru a avea lejeritate în mişcări, iar sandalele cu bretele la nivelul gleznei i-au scos în evidenţă picioarele de invidiat. Părul l-a strâns într-un coc lejer, iar machiajul a fost unul simplu, discret.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net