Thalia i-a născut un băieţel fostului soţ al cântăreţei Mariah Carey

Ultima actualizare:

Thalia şi Tommy Mottola sunt căsătoriţi de aproape 11 ani şi mai au împreună o fetiţă, Sabrina Sakae, născută în octombrie 2007.

Însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului, Thalia a anunţat sâmbătă dimineaţa, pe Twitter, că s-a dus la spital, iar după câteva ore a postat un nou mesaj pe contul ei de pe această platformă de microblogging: "Es un niño! It's a boy!" ("Este un băieţel!", n.r.), informează Mediafax.

Ulterior, pe contul artistei a apărut un anunţ oficial: "Thalia, Tommy şi Sabrina sunt foarte fericiţi să anunţe naşterea lui Matthew Alejandro Mottola, pe 25 iunie 2011 (...)".

Cântăreaţa şi actriţa mexicană Thalia şi fostul preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani, s-au căsătorit pe 2 decembrie 2000.

Pe parcursul carierei, Thalia, în vârstă de 39 de ani, a lucrat ca actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare de televiziune, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel.

Thalia a devenit celebră în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din. Între timp, nu numai că a devenit una din cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, dar şi-a construit şi o importantă carieră muzicală, având la activ peste 12 milioane de albume vândute în lumea întreagă.

Tommy Mottola a fost nu doar producătorul din spatele multor artişti de valoare, ci şi mentorul acestora, fiind considerat un formator de talente. Printre "protejaţii" săi faimoşi se numără John Mellencap, Diana Ross şi Taylor Dayne în anii '80, Mariah Carey - care i-a fost şi soţie - în anii '90, Jessica Simpson, Jennifer Lopez, Marc Anthony şi Ricky Martin la începutul anilor 2000. În prezent, Tommy Mottola este proprietarul casei de discuri Casablanca Records, împreună cu Universal Music Group.

image
image
image
image
image
image
juriu iumor editiespeciala jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png