Tiger Woods, aventuri cu "fete drăguţe şi discrete, sub 25 de ani"

Doamna Michelle Braun a declarat că Tiger Woods "gusta" un anumit tip de femei, în "genul fată drăguţă şi discretă, sub 25 de ani". Ea a afirmat, de asemenea, că în ultimii doi ani îi prezentase vreo 12 astfel de tinere.

Citeşte şi:

Amantele lui Tiger Woods se bucurau de toată atenţia lui

Tiger Woods are necazuri mari!

Tiger Woods va fi părăsit de nevastă abia la anul

După dezvăluirea unei serii de presupuse relaţii adulterine, miliardarul Woods a anunţat vineri că îşi întrerupe temporar cariera sportivă pentru a deveni "un soţ mai bun" şi sperând să mai atenueze scandalul în care s-a văzut expus.

Dezvăluirile fostei sale colaboratoare însă pun paie pe foc, mai ales după ce aceasta a declarat că îşi poate şi proba afirmaţiile întrucât dispune de înregistrări telefonice şi ale transferurilor de bani care demonstrează relaţiile sale cu Tiger Woods.

Intermediara a oferit şi detalii: "Nu-i plăcea să utilizeze prezervative", a spus ea, evocând şi înclinaţia sportivului de 33 de ani pentru întâlniri cu mai multe femei odată, ceea ce îi punea în evidenţă sociabilitatea.

"Văzând numărul de fete cu care se întâlnea şi frecvenţa acestor întâlniri, el avea toate şansele să fie surprins", a subliniat ea.

O serie de tinere au revendicat în ultimul timp gloria de a fi avut relaţii cu campionul, între care menajere şi starlete porno, una mai discretă decât alta.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg