Tina Turner s-a pensionat definitiv!

Ultima actualizare:

    Și-a povestit viața într-un documentarFoto: Instagram
Și-a povestit viața într-un documentarFoto: Instagram

La 81 de ani, Tina Turner s-a pensionat definitiv. Legendara cântăreață și-a luat adio de la viața publică.

Printr-un documentar, faimoasa cântăreață Tina Turner a anunțat că s-a pensionat definitiv. Ea zice că ultima parte a vieții vrea să stea departe de viața publică. Are probleme de sănătate după ce s-a luptat cu cancerul, a suferit o congestie cerebrală și un transplant de rinichi, în 2017. Documentarul, numit simplu, ”Tina”, prezintă povestea marii vedete, de la primii ani plini de încercări și durere, până la anii de mare glorie și la viața sa de astăzi. Încă mai suferă de tulburări de stres după abuzurile la care a fost supusă de fostul său soț, Ike Turner. Rememorându-și viața, Tina spune: ”Nu a fost o viață bună. Binele nu a contrabalansat răul”.

Al doilea soț i-a adus fericirea

Tina este căsătorită cu Erwin Bach, de 65 de ani, al doilea soț al său, care i-a adus fericirea. Ei au făcut o călătorie de adio în SUA la premiera show-ului de pe Broadway, ”The Tina Turner Story”. Vedeta spune că a făcut o călătorie ca să-și ia la revedere de la americanii săi. Show-ul și documentarul sunt încheierea carierei sale. În documentar, se spune că s-a născut sub numele Anna Mae Bullock și a avut parte de o copilărie în sărăcie, în Nutbush, Tennessee, SUA. Părinții au abadonat-o, mama nu a plăcut-o. Chiar și când a deenit vedetă, ea a fost rece și neiubitoare cu fiica sa celebră. Cu toate acestea, Tina i-a cumpărat o casă și i-a oferit tot ce a dorit. În 1962, artista s-a măritat cu Ike, apoi s-a lansat sub numele Tina Turner.

Tina Turner a încercat să se sinucidă: «Viaţa era un iad, am luat 50 de somnifere»

Ce bine arată Tina Turner la 80 de ani! Care sunt secretele cântăreței

Ani de bătaie și tortură psihică

Căsnicia cu Ike a fost un coșmar. Tina a îndurat ani de bătaie și tortură psihică. Au avut doi fii, Craig și Ronnie, și ea a adoptat doi copii ai lui, Ike Jr și Michael, dintr-o relație anterioară. Erwin povestește în documentar că vedeta încă mai are coșmare legate de acele zile întunecate pe care le-a trăit cu Ike. Din cauza soțului abzator, a încercat să se sinucidă cu pastile în 1968. În 1978, a divorțat de el și după mulți ani l-a iertat. Ike a murit de supradoză în 2007. Tina a avut o carieră muzicală de mare succes. A câștigat 12 premii Grammy. A apărut și într-un film în 1985 cu Mel Gibson, ”Mad Max: Beyond Thunderdome”. Dar la apogeul carierei, în 1986, era incredibil de singură. Viața ei s-a schimbat în bine abia după ce l-a cunoscut pe producătorul musical german, Erwin. Ea avea 46 de ani, el 30 de ani. A fost dragoste la prima vedere, deși s-au căsătorit abia în 2013. Când l-a văzut prima oară, așa de frumos, i-a zis: ”Când vii în SUA, vreau să facem dragoste”. Tina a lansat ultimul album în 1999, la 59 de ani. A susținut concertul său final în 2009. Anul trecut, la 80 de ani, Tina a colaborat cu producătorul Kygo la înregistrarea unei variante a faimosului ei hit ”What’s Love Got To Do With It”. Nenorocirea a mai lovit-o în 2018, când fiul ei, Craig, s-a sinucis în Los Angeles, la 59 de ani. În prezent Tina Turner locuiește împreună cu Erwin într-o casă frumoasă de pe malul Lacului Zurich, din Elveția.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net