Tina Turner şi-a uitat copiii de când s-a măritat

simeon stalpnicul png
Tina Turner şi Erwin Bach s-au căsătorit în 2013, dar locuiau împreună din 1994Foto: Guliver/ Splashnews

„Mama s-a schimbat radical de când s-a măritat şi a plecat în Europa!”, au fost cuvintele lui Ike Turner Jr. (59 de ani), fiul adoptat al Tinei Turner. Cântăreaţa de 78 de ani nu a mai vorbit cu cei patru copii ai ei din anul 2000, când s-a retras din lumina reflectoarelor.

„Ne-a întors spatele. Tina m-a crescut de când aveam doi ani. Este singura femeie din lume pe care o numesc «mama», dar de 18 ani nu am mai vorbit deloc cu ea. Nu cred că a mai ţinut legătura cu vreunul dintre fraţii mei pentru că din anul 2000 încoace îşi trăieşte viaţa alături de soţul ei în Elveţia. Nu vrea să mai aibă nici o legătură cu SUA şi cu trecutul ei. Noi facem parte din trecut”, a povestit pentru publicaţia “The Mail on Sunday” Ike Turner Jr., care este şi el muzician.

Tina Turner are patru copii: pe Craig (60 de ani), Ronnie (57 de ani), Ike Jr. (59 de ani) şi Michael (58 de ani). Recent, Tina Turner a revenit pe covorul roşu datorită filmului autobiografic „West End show Tina: The Musical”. La evenimentele de promovare ale spectacolului, Regina Rock’n’Roll a venit însoţită de actualul soţ Erwin Bach (62 de ani).

Din anul 2013, când s-au căsătorit Tina Turner şi Erwin Bach locuiesc într-o vilă pe malul lacului Zürich, din Elveţia.

După mariajul eşuat cu Ike Turner, Tina a încercat să se rupă complet de trecut. Iar copiii îi aminteau de greşelile tinereţii: Craig a fost făcut cu un saxofonist, în adolescenţă, Ronnie e singurul copil făcut cu Ike, iar Ike Jr. şi Michael sunt copiii din primul mariaj al lui Ike Turner pe care Tina i-a adoptat.

Click! spune

Tina Turner s-a născut într-o familie săracă din Nutbush, Tennessee, la 26 noiembrie 1939. A fost măritată cu Ike Turner între 1962-1978.Ike a bătut-o constant timp de 16 ani, până când a fugit de acasă şi s-a dus la poliţie. Din 1994, locuieşte în Elveţia împreună cu producătorul german de muzică Erwin Bach.S-au căsătorit abia în 2013. Tina are o avere de 250 milioane $.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Tom Cruise Nicole Kidman profimedia 0560291933 jpg
Congres extraordinar PNL 10 aprilie 2022 Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg