Tom Cruise, 50.000 $ săptămânal pentru paza lui Suri

Ultima actualizare:

Suri Cruise (7 ani) este cel mai răsfăţat copil de la Hollywood. Şi asta pentru că tatăl ei este nimeni altul decât celebrul actor Tom Cruise (50 de ani), care plăteşte 50.000 de dolari (172.000 lei) pe săptămână bodyguarzilor care o păzesc.

Vedeta nu lasă nimic la voia întâmplării când vine vorba de micuţa Suri. Alarmat de un posibil atentat la viaţa fetiţei lui, starul de la Hollywood încearcă să ridice un adevărat „zid" în jurul fetiţei pe care o are cu Katie Holmes (34 de ani).

Apropiaţii actorului susţin că mania lui Tom în legătură cu protecţia fiicei este una reală. După divorţul părinţilor de anul trecut, Suri a rămas în grija mamei, însă Cruise se implică în continuare foarte mult în viaţa copilei.

Acesta a luat legătura chiar şi cu specialişti în răpiri, care să fie mereu în alertă atunci când fata lui iese în public. Cheltuielile cu protecţia fiicei, care implică bodyguarzi angajaţi, sosie care să deruteze paparazzii, o maşină blindată şi o cameră secretă cu buton de panică, s-au ridicat la 12 milioane de dolari (41 milioane de lei) până acum, potrivit revistei „National Enquirer".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net