Tom Cruise a fugit de coronavirus de pe platourile de filmare din Italia

image
Starul trebuia să stea 3 săptămâni în ItaliaFoto: EPA EFE

Actorul Tom Cruise a fugit de pe platourile de filmare de teama coronavirusului. Starul turna “Mission Impossible: 7” în Italia.

Actorul Tom Cruise (57 de ani) ar fi fugit din Italia de teama coronavirusului după ce a abandonat platoul de turnare al filmului “Mission Impossible: 7”, potrivit ziarului britanic “The Mirror”. Ziarele italiene spun însă că starul ar fi blocat în hotelul său din Veneţia, deocamdată. “Au fost întâlniri cu autorităţile şi s-a ajuns la concluzia că era mare risc să se continue filmările, fiindcă s-ar fi adunat mulţimi de oameni”, a spus o sursă pentru ziarul britanic “The Sun”. De aceea s-a decis evacuarea lui Tom Cruise şi a altor vedete cât mai repede. Turnarea “Mission Impossible: 7” a fost suspendată luni, 24 februarie, de către Studiourile Paramount Pictures. Filmările pentru noul episod din îndrăgita franşiză ar fi trebuit să dureze trei săptămâni în Italia.

Turnarea filmului a fost suspendată

Tom Cruise trebuia să turneze scene într-o gondolă şi în pieţele medievale din Veneţia. El ar fi în prezent blocat în hotelul de cinci stele Gritti Palace, unde va rămâne până la 1 martie. Între timp, echipa de filmare va decide ce va face pentru continuarea proiectului. Într-un comunicat, Studiourile americane Paramount Pictures au anunţat însă, deja, că suspendă turnarea “Mission Impossible: 7”, deşi acest lucru implică pierderi mari de bani. S-a luat această decizie din cauza riscului mare de infectare cu coronavirus. În Italia, deja s-au întregistrat 7 decese din cauza acestei temute boli şi 229 de persoane sunt infectate cu temutul virus. Actorul Tom Cruise a fugit de pe platourile de filmare de la Veneţia de teama coronavirusului.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub oana zavoranu png
image png
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg