Tom Cruise e furios pentru că filmul ”Misiune: Imposibilă 7” a fost blocat de COVID-19

Ultima actualizare:

    Tom a plătit bani din propriul buzunar ca să poată continua filmările
Tom a plătit bani din propriul buzunar ca să poată continua filmările

Filmul ”Misiune: Imposibilă 7” a fost din nou blocat de COVID-19, iar Tom Cruise e furios și dezamăgit. Din nou s-au oprit filmările.

Actorul Tom Cruise (58 de ani) e furios la culme pentru că a trebuit să oprească din nou turnarea filmului ”Misiune: Imposibilă 7”. 14 persoane din echipa de filmare au fost testate pozitiv cu COVID-19, recent. De aceea, cu toții trebuie să intre în carantină până la 14 iunie. Turnarea a mai fost oprită de multe ori din cauza pandemiei. Premiera s-a amânat pentru mai 2022, din această cauză, dar și noua dată rămâne incertă.

Filmările au fost întrerupte mult timp

Tom Cruise a făcut eforturi extraordinare pentru ca să poată continua în fine filmările la Misiune: Impozibilă 7. Până acum a avut numai ghinioane cu turnarea scenelor din cauza pandemiei de coronavirus. A trebuit să fugă din Italia și Norvegia din cauza virusului. Mult timp filmările au fost întrerupte din această cauză. Tom Cruise a plătit bani din propriul buzunar ca să construiască un sat fără COVID-19 în Marea Britanie. Însă totul a fost în zadar. Membrii echipei sale de filmare tot s-au infectat. Filmul ”Misiune: Imposibilă 7” a fost din nou blocat de COVID-19.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net