Tom Cruise, mai gras cu 69 de kilograme. Cine-l obligă să mănânce atât

Ultima actualizare:

    Tom Cruise va fi nevoit să se transforme într-un personaj foarte grasFoto: photoshoppix.com
Tom Cruise va fi nevoit să se transforme într-un personaj foarte grasFoto: photoshoppix.com

Faimosul actor american va fi nevoit, conform contractului pe care l-a semnat pentru viitorul său rol din filmul "Mena", să țină o cură de îngrășare serioasă.

Tom Cruise, care tocmai a terminat filmările pentru ultimul film "Misiune: Imposibilă 5", va ține o dietă de îngrășare pentru a acumula nu mai puțin de 69 de kilograme, mai mult decât dublul greutății sale actuale, conform Nypost.com.

Actorul American va juca în filmul "Mena" rolul unui pilot gras, care a traficat droguri și arme pentru cartelul Medellin și CIA, în anii 80.  Personajul real cântărea 136 de kilograme, așa că Tom Cruise are o sarcină dificilă, el cântărind doar 67 de kilograme, potrivit Healthyceleb.com.

Vedeta a mai jucat rolul unui personaj gras, atunci când a devenit Les Grossman, în filmul lui Ben Stiller, “Tropic Thunder,” însă atunci a purtat un costum special.

Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001). Recent, Tom Cruise a jucat în filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D", care a avut premiera în România pe 6 iunie, scrie Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net