Tom Cruise zboară cu elicopterul, fiica merge cu autobuzul

image
Bella Cruise, 27 de ani, riscă să se îmbolnăvească de COVID-19 în autobuz

Paparazzi englezi au surprins-o pe Bella, fiica adoptivă de 27 de ani, a lui Tom Cruise aşteptând autobuzul într-o staţie din Croydon. În aceeaşi zi, tatăl ei lua elicopterul să meargă la filmări.

Tom Cruise, 58 de ani, are o avere estimată la 570 de milioane de dolari, fiind unul dintre cei mai bogaţi actori de la Hollywood. Din cauza pandemiei, care a îmbolnăvit 368.504 de britanici şi a ucis 41.628, el a decis ca pe perioada filmărilor din Regatul Unit la ”Misiune Imposibilă” să se deplaseze exclusiv cu elicopterul.

Joi, însă, fiica lui Bella, pe care a adoptat-o în timpul căsnicie cu Nicole Kidman (care a durat între 1990 şi 2001) a fost surprinsă de paparazzi în timp ce aştepta autobuzul într-o staţie din Croydon, pentru a merge în Londra. Bella care e măritată cu inginerul IT Max Parker duce o viaţă normală, fără să se bucure de vreun ajutor financiar substanţial din partea tatălui ei.

image
Bella Cruise, 27 de ani, riscă să se îmbolnăvească de COVID-19 în autobuz

Are o avere de 570 de milioane de dolari

În aceeaşi situaţie este şi fratele ei, DJ-ul Connor Cruise (25 de ani), care de aproape cinci ani îşi câştigă singur banii de buzunar punând muzică la evenimentele mondene din Florida, SUA. Bella a purtat mască pe întreaga durată a deplasării cu autobuzul, la fel ca şi tatăl ei şi s-a dezinfectat pe mâini de îndată ce a coborât. Ea este de consultant artistic şi colaborează cu mai mulţi artişti plastici stabiliţi în Londra.

Bella şi Connor au intrat în rândul adepţilor scientologiei la îndemnul tatălui lor. Tom Cruise a mai fost însurat cu Mimi Rogers, între 1987-1990 şi cu Katie Homes, între 2006 şi 2012. Aceeaşi atitudine distantă faţă de urmaşi o are şi în ceea ce o priveşte pe Suri (14 ani) pe care, gurile rele susţin că nu ar mai fi văzut-o din anul 2013. 

cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
Steag NATO
pompieri romani in grecia foto igsu
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg