Tom Hanks, clipe grele în lupta cu coronavirusul: „Când mă mișcam simțeam că ceva se rupe în mine”

Ultima actualizare:
Actorul și soția lui au trecut prin momente dificile în lupta cu coronavirusul
Actorul și soția lui au trecut prin momente dificile în lupta cu coronavirusul

Actorul Tom Hanks a vorbit în cadrul unui interviu recent despre momentele grele întâmpinate după ce atat el, cât și soția lui, au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Acesta a dezvăluit că orice mișcare era un chin și că simțea mereu o oboseală covârșitoare.

Actorul și soția sa, Rita Wilson, au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus în luna martie, pe când se aflau în Australia, şi au stat internaţi în spital două săptămâni. „Nu știm cum s-ar fi putut întâmpla, unde s-ar fi putut întâmpla”, a declarat actorul, care a spus că nu știe cum a contactat virusul.

Tom Hanks, despre experiența lui cumpită cu coronavirusul

Tom Hanks și Rita Wilson au povestit în cadrul emisiunii „The Late Show Tuesday”, moderată de Stephen Colbert, prin ce chinuri au trecut și ce simptome au avut. Actorul, în vârstă de 64 de ani, a dezvăluit că el și partenera lui de viață au avut simptome foarte diferite, informează Daily Mail. 


    Actorul și soția lui au trecut prin momente dificile în lupta cu coronavirusulFoto: Getty Images
Actorul și soția lui au trecut prin momente dificile în lupta cu coronavirusulFoto: Getty Images

Soția lui ar fi avut febră mare, dureri de cap și și-ar fi pierdut până și simțul mirosului, în timp ce el simțea o oboseală extremă și durere de fiecare dată când încerca să se miște.

Actorul a explicat că i-a luat aproape nouă zile să se recupereze cât de cât, „simțindu-și oasele de parcă ar fi fost făcute din biscuiți”. „De fiecare dată când mă mișcam simțeam că ceva crapă în mine. Simțeam o oboseală covârșitoare”, a mai spus acesta.

Tom Hanks: „Nu am niciun respect pentru oamenii care nu poartă mască”

După ce au fost diagnosticați cu COVID-19, cei doi soți au fost internați, petrecându-și perioada de carantină într-o casă închiriată. Deși s-au vindecat în prezent, actorul susține că nu știe dacă a căpătat imunitate sau dacă poate lua virusul din nou, așa că respectă cu strictețe în continuare toate măsurile impuse în această perioadă. 

Având în vedere momentele grele prin care a trecut, Hannks a spus că nu are pic de respect pentru oamenii care aleg să nu poarte mască și susține că este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţile americane.

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net