Topul celor mai bogate celebrități care nu mai sunt în viață

simeon stalpnicul png
Michael Jackson, cel mai bogat cântăreț al tuturor timpurilorFoto: Getty

Averile celebritățile au fost întotdeauna un subiect de interes, nu doar pentru admiratorii acestora, ci și pentru mediul afacerilor. Un nou top realizat anul acesta dezvăluie averile celor mai bogate celebrități care nu mai sunt în viață, dar a căror moștenire artistică încă adună sume considerabile de bani.

Topul a fost realizat de revista Forbes și, pentru al cincilea an consecutiv, clasamentul îl are în frunte pe regretatul Michael Jackson, cel mai bogat cântăreț al tuturor timpurilor, cu avere estimată anul acesta la 75 de milioane de dolari. Referința este valabilă pentru anul 2017 pentru că averea legendarului artist continuă să fluctueze, dar mereu se menține deasupra câștigurilor obținute de alte celebrități.

Chiar și așa, suma obținută din drepturile de autor și lansarea celui mai nou album „Greatest Hits”, este de peste 100 de ori mai mică decât era cea înregistrată anul trecut, când Michael Jackson conducea topul cu incredibila avere de 825 de milioane de dolari.

simeon stalpnicul png
Arnol Palmer, legenda golfului, clasat pe locul al doilea în topul ForbesFoto: Getty

Topul este apoi continuat cu celebrități tot din lumea muzicii: Elvis Presley, cu o avere estimată la 35 de milioane de dolari și Bob Marley, cu 23 de milioane de dolari. Ocupând locurile patru și cinci. Pe locul al doilea se află Arnold Palmer, legenda golfului, cu 40 de milioane de dolari, iar al treilea este ocupat de Charles Schulz, creatorul francizei „Peanuts”, cu o avere de 38 de milioane de dolari.

simeon stalpnicul png
Anul acesta, Albert Einstein a fost clasat pe locul 10 de către ForbesFoto: Getty

Tom Petty a intrat în top pe locul al șaselea. El a murit chiar cu câteva zile înainte ca perioada luată în calcul de Forbes să fie încheiată. Averea lui a fost estimată la 20 de milioane de dolari. A șaptea poziție în clasament este ocupată de celebrul cântăreț Prince, cu 18 milioane de dolari. David Bowie s-a încadrat pe locul al 11-lea, cu 9,5 milioane de dolari.

Locul al zecelea a fost completat de Dr. Seuss (16 milioane de dolari), John Lenon (12 milioane de dolari) și Albert Einstein (10 milioane de dolari).

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Becali
Firma deținea 18 tone de deșeuri cu conținut de substanță periculoasă. FOTO Garda de Mediu Dâmbovița
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda