Tori, nu-i frumos să te scarpini acolo jos!

Ultima actualizare:

    Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

S-a făcut de râs! În timp ce turna pentru noul film „Beverly Hills 90210” Tori Spelling (46 de ani), cunoscută pentr rolul Donna din varianta originală a serialului, a fost surprinsă de fotografi într-o ipostază jenantă.

Actriţa susţine că îşi aranja costumaţia, dar pare că se scărpina în zona părţilor intime. Colegii ei, Ian Ziering şi Jennie Garth, au privit-o şocaţi.

Fanii lor abia aşteaptă să-i revadă în noul serial, din luna august. Fiica faimosului producător de filme de la Hollywood, Aaron Spelling, nu a mai fost distribuită în filme de la moartea tatălui său, în 2006. Tatăl nu i-a lăsat decât 800.000 $, din imensa lui avere de 500 milioane $. Tori a făcut repede praf moştenirea şi acum are mari probleme financiare. Soţul său, Dean McDermott (52 de ani), e dependent de sex şi a înşelat-o la greu. Ei au 5 copii: Liam (12 ani), Stella (11 ani), Hattie (8 ani), Finn (7 ani) şi Beau, de 2 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net