Tori Spelling şi-a asortat fata la coafura câinelui


    Tori a ieşit la plajă cu  câinele şi fata vopsiţi  în aceeaşi culoareFoto: guliver/ splashnews/ reuters
Tori a ieşit la plajă cu câinele şi fata vopsiţi în aceeaşi culoareFoto: guliver/ splashnews/ reuters

Lipsa de ocupaţie îi dă idei năstruşnice! Tori Spelling, cunoscută pentru rolul Donnei din serialul ”Beverly Hills 90210”, şi-a asortat fiica la căţel. Actriţa a vopsit în roz blana câinelui şi părul fetei.

Tori Spelling (41 de ani) a fost surprinsă recent pe plaja din Malibu în compania micuţei Stella, în vârstă de 6 ani, şi a căţelului familiei. Toată lumea se uita uimită la blana rozalie a patrupedului, dar mai ales la pletele liliachii ale bietei fetiţe. Atât micuţa, cât şi căţelul trebuie să se supună fără crâcnire fiţelor lui Tori. Pe plajă, actriţa s-a arătat foarte mândră de ideile “moderniste” pe care le-a avut. Nu părea să-i pese că atât blăniţa, cât şi părul fetiţei pot să aibă de suferit de pe urma vopselei.

Fiica faimosului producător de filme de la Hollywood, Aaron Spelling, Tori nu mai e distribuită în filme de la moartea tatălui său, în 2006. Cât trăia acesta, o impusese şi în alte filme în afară de serialul care a consacrat-o, cum ar fi ”Salvaţi de clopoţel”, ”TJ Hooker”, ”Hotel”, ”Fantasy”, ”Island” sau ”Vega$”. Tatăl nu i-a lăsat decât 800.000 de dolari, din imensa lui avere de 500 milioane de dolari. Tori a făcut repede praf moştenirea şi acum are mari probleme financiare. Nici în familie nu are parte de linişte. Soţul său, Dean McDermott (47 de ani), e dependent de sex şi a înşelat-o la greu. În afară de Stella, ei mai au trei copii: Liam (7 ani), Hattie (3 ani) şi Finn (2 ani).

Horoscop dragoste webp
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
andreea antonescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif