Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! Anunțul bombă privind retragerea, o știre falsă?


    Britney Spears alături de tatăl ei Jamie, de 66 de ani, care este custodele ei de 11 anifoto Instagram
Britney Spears alături de tatăl ei Jamie, de 66 de ani, care este custodele ei de 11 anifoto Instagram

Britney Spears nu mai este în deplinătatea facultăților mintale? Cântăreața de 37 de ani este ținută prizonieră de tatăl ei Jamie, de 66 de ani, care este custodele ei de peste 11 ani și îi administrează averea? Britney nu are telefon mobil pentru că tatăl ei vrea să o țină departe de sora ei Jamie Lynn (28 de ani) și mama ei Lynne (64 de ani)? Britney a fost internată cu forța la ospiciul de nebuni? Britney se retrage din industria muzicală din cauza problemelor psihice? Iată câteva întrebări care îi frământă pe foți fanii cântăreței de două săptămâni încoace. De unde au apărut aceste zvonuri și cine le-a lansat?

Sunt multe știri false și multe minciuni legate de cântăreața de 37 de ani, care a fost externată la 21 aprilie, de Paștele catolic, de la azilul pentru persoanele cu probleme psihice. Jurnaliștii de la TMZ au relatat scandalurile din viața divei începând cu nebunia din 2007 când s-a ras în cap, a atacat cu umbrela fotografii de pe stradă, a dat în patima alcoolului și a fost la un pas să fie internată definitiv ”la nebuni”. Aceștia au descoperit că Britney Spears care are o avere de 215 milioane de dolari este victima unei campanii susținute de știri mincinoase. Însă cine lansează aceste informații eronate despre fosta prințesă Disney și de ce vrea să îi distrugă imaginea opublică? Unii au crezut că este vorba de fostul impresar Sam Lutfi, alții că ar fi vorba de mama ei Lynne.  Însă care este adevărul_

A fost lansată campania ”Eliberați-o pe Britney”

Mama cântăreței de 37 de ani, Lynne Spears a lansat o campanie pe rețelele de socializare intitulată ”Free Britney”. Campania are ca scop ridicarea custodiei lui Jamie Spears, de 66 de ani, tatăl divei. Acuzațiile care i se aduc acestuia sunt îngrozitoare. Jamie e acuzat că Britney e ținută prizonieră, sedată constant și închisă în casă. Fals: viața ei nu s-a schimbat deloc rupă externarea de la ospiciu. Britney merge zilnic la masaj, acupunctură, tratamente faciale, coafor și își îndeplinește sarcinile de mamă. În ciuda apropierii din ultima vreme de mama ei Lynne (64 de ani), care a fost măritată cu Jamie între 1975-2002, Britney nu și-a pierdut înză uzul rațiunii. Ea vorbește la telefon de trei ori pe zi cu tatăl ei și se sfătuiește cu el pe diferite subiecte. S-a spus că nu ar avea telefon mobil, dar săptămâna trecută avea în mână un iPhone ultimul tip. S-a spus că toate postările de pe Instagram și Facebook sunt ”cenzurate” de tatăl ei. Fals, pentru că singurul care intermediază postările divei de pe internet este chiar iubitul Samn Asghari.

Britney Spears și Sam Asghari au fost văzuți la cumpărături în Louisiana, acum două săptămâni
Britney Spears și Sam Asghari au fost văzuți la cumpărături în Louisiana, acum două săptămâni

De ce se ocupă tatăl ei de averea lui Britney?

După căderea nervoasă din 2007, cauzată de divorțul de Kevin Federline, a comportamentului ei violent și a excesului de alcool și substanțe interzise, un tribunal a stabilit că Britney este incapabilă din punct de vedere psihiatric să își poarte singură de grijă. Ea a fost de acord ca tatăl ei Jamie să devină custodele ei legal și administratorul averii. Jamie a negociat custodia lui Sean (13 ani) și Jayden (12 ani) cu Kevin Federline (n.r. a obținut custodie 50/50 după ce inițial Britney fusese decăzută din drepturi), a internat-o la azil, i-a angajat consultanți și s-a ocupat de afacerile și cariera ei. Jamie Spears i-a făcut un program zilnic, i-a obținut contracte în Las Vegas și turnee naționale. Deși statutul de custode îi poate permite să o țină din scurt pe Britney, cânăreața are drept de mișcare și își poate toca singură banii până la o cotă de ”avarie de câteva zeci de milioane”. Ea a fost la ”shopping” în Luisiana cu iubitul ei Sam Asghari și își poate vedea copiii oricând dorește atâta timp cât respectă condițiile custodiei comune cu Kevin Federline. Jamie Spears a negociat în fața instanței limitarea pensiei alimentare cerute de Federline anul trecut la 10.000 de dolari pe lună, de fiu. Asta după ce Kevin ceruse de trei ori în instanță o pensie alimentară de aproape 300.000 de dolari pe an pentru creșterea micuților.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
judecatori magistrati bani venituri pensii shutterstock
Ivana Knoll FOTO Instagram png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg