Tragedia care a împins-o pe Meryl Streep în braţele soţului ei de 42 de ani

Ultima actualizare:

    După moartea lui Cazale, Streep l-a cunoscut pe actualul soţ, Don Gummer. FOTO: Shutterstockclickpentrufemei.ro
După moartea lui Cazale, Streep l-a cunoscut pe actualul soţ, Don Gummer. FOTO: Shutterstockclickpentrufemei.ro

În numai jumătate de an, legendara actriţă de la Hollywood a pierdut o mare dragoste şi s-a măritat cu alta. Meryl Streep formează cu sculptorul Don Gummer unul dintre cele mai stabile şi mai frumoase cupluri din Cetatea Filmului de 42 de ani încoace, lucru confirmat chiar de ea: „Am găsit un soţ grozav acum mulţi ani. Am avut eu norocul acesta!...” Dar, pe cât de fericit şi de împlinit este mariajul lor acum, pe atât de triste au fost circumstanţele în care s-au cunoscut şi şi-au început relaţia.

Cu numai câteva săptămâni înainte de a-şi întâlni jumătatea, în 1978, Streep se afla la căpătâiul actorului John Cazale, iubitul ei de doi ani, care şi-a dat ultima suflare chiar în braţele ei. Cum a putut să treacă Meryl peste pierderea suferită şi să-şi concentreze atenţia, atât de repede, pe alt bărbat care i-a apărut în viaţă?

Diva hollywoodiană l-a întâlnit pe Cazale – cunoscut pentru roluri precum cel din The Godfather (n.r. Naşul) – în 1976, în timp ce se afla la un casting la festivalul Shakespeare in the Park din New York. Au primit atunci amândoi câte un rol în Measure for Measure, lucru care i-a apropiat imediat.

În culise, cei doi actori au devenit un cuplu, iar Meryl s-a mutat în apartamentul lui John din Tribeca la scurt timp după ce şi-au început idila. „Era diferit de tot restul lumii”, spunea ea conform celor declarate de biograful Michael Schulman. Însă, din păcate, fericirea lor a fost de scurtă durată. În mai 1977, cei doi amorezi au primit o veste îngrozitoare – Cazale fusese diagnosticat cu cancer la plămâni în stare terminală, crunta boală răspândindu-se deja în tot trupul său.

Citeşte aici ce a făcut actriţa pentru a-i fi alături lui John Cazale în ultima parte a vieţii sale şi cum l-a întâlnit pe actualul soţ!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net