Tragedie! Fiul lui Nick Cave, mort la 15 ani

Ultima actualizare:

    Nick Cave (57 de ani)foto: arhiva personală
Nick Cave (57 de ani)foto: arhiva personală

Cunoscut pentru hit-ul “Where The Wild Roses Grow”, pe care l-a cântat împreună cu celebra Kylie Minogue (47 de ani), cântăreţul Nick Cave (57 de ani) e în stare de şoc. Fiul său, Arthur, a murit marţi, 14 iulie, la vârsta de numai 15 ani. Adolescentul a căzut de pe o faleză, de la înălţimea de 18 metri, în zona Ovingdean Gap din Brighton.

Arthur Cave, despre care tatăl lui, Nick Cave, spune că era un toboșar pasionat, a murit într-un accident tragic. Adolescentul ar fi căzut de pe o stâncă în zona Ovingdean Gap, Brighton, Regatul Unit, informează dailymail.co.uk.

„Fiul nostru Arthur a murit marți (14 iulie, n.r.) seară. Era băiatul nostru frumos și iubitor”, au declarat Nick Cave și mama băiatului, Susie.

Persoanele aflate la fața locului i-ar fi acordat primul ajutor adolescentului, însă acesta a decedat la spital din cauza rănilor grave suferite în urma căzăturii,potrivit nme.com.

Nick Cave dorește ca în aceste momente grele să beneficieze de intimitate: „Cerem (Nick Cave și Susie, n.r.) ca în aceste momente de doliu să primim intimitatea de care familia noastră are nevoie”, a adăugat Nick Cave. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net