Travolta nu stă la hotel fără staniol în geam

Ultima actualizare:
Aşa arăta camera-buncăr în care  a stat actorul de 62 de ani
Aşa arăta camera-buncăr în care a stat actorul de 62 de ani

John Travolta e spaima hotelierilor! Să te ferească Sfântul să se cazeze la tine în local că trebuie să îi satisfaci o grămadă de solicitări, care mai de care mai bizare. Starul nu doarme decât în aşternuturile proprii.

Are în conturi peste 170 de milioane de dolari şi întreaga planetă la picioare. Aşa că este normal ca atunci când este chemat la vreun eveniment monden, John Travolta să aibă pretenţii de Hollywood. Şi cum atât el, cât şi prietenul lui Tom Cruise sunt înfocaţi susţinători ai scientologiei, mofturile sunt conforme religiei lor. Aşa că săptămâna trecută, când a fost în New York la o conferinţă de presă despre filmul „The People versus OJ Simpson”, John Travolta a cerut un maseur personal, de sex masculin. Conform National Enquirer, a vrut ca maseurul să lucreze pentru agenţia Edward, chiar dacă aici nu activează decât terapeuţi fără licenţă profesională. Le-a cerut angajaţilor hotelului să aerisească 24 de ore încăperea până la sosirea lui. Cu doar o oră înainte de a se caza a vrut să îi fie montată în geamuri o folie de aluminiu. În plus, a mai cerut draperii groase pentru ca nici o rază de soare să nu poată pătrunde. Nu a vrut să simtă nici un pic de miros de trandafiri (n.r. fondatorul scientologiei L. Ron Hubberd avea o aversiune puternică faţă de acest miros).

Folia îl apără de radiaţii


    Aşa arăta camera-buncăr în care  a stat actorul de 62 de ani
Aşa arăta camera-buncăr în care a stat actorul de 62 de ani

Pe lângă faptul că folia de aluminiu este ideală pe timp de vară pentru a apăra împotriva căldurii de afară, aceasta are proprietăţi deosebite în protejarea de radiaţiile alpha şi beta. În plus, protejează împotriva aparaturii de termodetecţie şi îi face invizibili pe locuitorii încăperii respective.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net