Trei dintre «bombele» Spice Girls au făcut sex cu Robbie

Ultima actualizare:

    Robbie Williams  nu a fost deloc un băiat  cuminte în tinereţe,  dar i-a venit mintea  la cap după ce s-a  însuratFoto: Guliver / Splashnews
Robbie Williams nu a fost deloc un băiat cuminte în tinereţe, dar i-a venit mintea la cap după ce s-a însuratFoto: Guliver / Splashnews

Robbie Williams a fost un mare crai până să se însoare! Nevasta lui, Ayda Field, de 37 de ani, l-a făcut iar de râs în public, amintind că pe lista cuceririlor lui le-a „bifat” pe Geri Horner, Mel C şi Emma Bunton, de la Spice Girls.

În 1996, trupa britanică „Take That” era pe val şi se mai intersecta în turnee cu „Spice Girls”. La petrecerile de după concert, unora li se aprindeau călcâiele, altora li se încingea imaginaţia şi treceau la fapte. Robbie Williams era „drăgălaşul cu tupeu” al trupei de băieţi şi i-a fost foarte uşor să o cucerească pe roşcata Geri Halliwell (căsătorită Horner). Au avut o relaţie de câteva luni şi apoi gata. Însă şi Mel Chisholm (42 de ani) a vrut să îl încerce pe simpaticul Robbie. Apoi i l-a recomandat şi blondei timide Emma Bunton (43 de ani). „Numai Victoria Beckham şi Mel B i-au scăpat drăcuşorului de bărbată-miu. În rest, a făcut sex cu toată trupa de fete picante”, a declarat Ayda Field.


    Foto: Guliver / Splashnews
Foto: Guliver / Splashnews

Robbie Williams s-a căsătorit în 2010 cu Ayda Field, în 2011 a recunoscut că a suferit de un dezechilibru hormonal, din cauză că a fumat până în 2009 câte 60 de ţigări pe zi. Ayda i-a dăruit doi copii: pe Theodora (3 ani) şi Charlton (1 an). Robbie Williams a strâns o avere de 160 de milioane de dolari. Trupa Spice Girls plănuieşte să se reunească la anul pentru a sărbători 20 de ani de la lansarea megahitului „Wannabe”.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net