Trupa Coldplay a lansat piesa Higher Power pe Stația Spațială. Britanicii au fost ajutați de astronautul Thomas Pesquet

image
Coldplay a marcat o premieră: a lansat o piesă pe Stația SpațialăFoto: Getty Images

Trupa Coldplay este autoarea unei premiere! Băieții au reușit performanța de a lansa o piesă de pe Stația Soațială Internațională, cu ajutorul astronautului Thomas Pesquet.

Piesa "Higher Power" s-a auzit prima dată din spațiu! Grupul rock a folosit un streaming live care le-a asigurat conexiunea cu ISS. Britanicii au discutat cu astronautul francez Thomas Pesquet, de la Agenţia Spaţială Europeană (ESA), aflat la bordul laboratorului orbital, despre viaţa petrecută în spaţiu.

Aceștia i-au trimis astronautului videoclipul piesei “Higher Power”, iar acesta a difuzat înregistrarea la bordul ISS."Cântecul vorbeşte despre cum să găsim astronautul din fiecare, acea persoană capabilă să facă lucruri extraordinare", a explicat solistul Chris Martin în timpul convorbirii virtuale.

"În această perioadă nu putem să cântăm pentru nimeni de pe Terra, aşa că ne-am gândit că am putea să cântăm doar pentru tine. E ca un fel de concert pentru un singur om", a declarat Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în timpul discuţiei online cu Thomas Pesquet.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
ana baniciu si edy kovaci jpeg
rusia lostsports webp
Viktor Orban FOTO AFP
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg