Trupul actriţei Naya Rivera, recuperat din lacul unde s-a înecat: "A avut destulă energie să-şi salveze fiul, dar nu şi pe ea însăşi"

Ultima actualizare:

    Naya Rivera, alături de fiul ei, Joseyfoto: AFP
Naya Rivera, alături de fiul ei, Joseyfoto: AFP

Poliţia a recuperat trupul neînsufleţit al actriţei Naya Rivera, luni (13 iulie), după şase zile de căutări. Vedeta, cunoscută pentru serialul Glee, s-a înecat pe 8 iulie, în Lacul Piru, din California, unde se afla cu fiul ei de patru ai, Josey.

Conform autorităţilor, Naya Rivera (33 de ani) a închiriat o barcă cu fiul ei pe 8 iulie. Băiatul le-a spus poliţiştilor că el şi mama lui au mers să înoate, dar că ea nu s-a mai întors. El a declarat că s-a uitat în urma lui şi a văzut-o cum dispare în apă. Micuţul a fost găsit dormind pe barcă, atunci când cineva a alertat autoriţăţile, pentru că timpul de închirirea expirase. O vestă de salvare a fost găsită pe barcă, iar una pe băiat. Se pare că Naya a reuşit să îl împingă pe Josey înapoi pe barcă şi astfel i-a salvat viaţa, însă nu a putut să se salveze şi pe sine. 

Vedere de ansamblu a Lacului Piru, din California
Vedere de ansamblu a Lacului Piru, din California

"A avut destulă energie să îşi ducă fiul înapoi pe barcă înainte de a se îneca", a spus şeriful Bill Ayub, conform cnn.com

Corpul ei a fost găsit plutind în regiunea de nord-est a lacului, unde apa are o adâncime între 10 şi 18 metri. Deşi poliţia e convinsă că trupul este al actriţei, ei vor face o identifcare pe baza danturii. 

Alţi doi actori din Glee au avut un sfârşit tragic

Naya Rivera a devenit faimoasă după ce a jucat în rolul lui Santana Lopez, în serialul Glee, din 2009 până în 2015. Ea nu este însă singura care a avut o moarte tragică. Cory Monteith, care l-a interpretat pe Finn Hudson, a murit în 2013, în urma unei supradoze, iar Mark Salling, care a jucat rolul lui Noah "Puck" Puckerman, a murit în 2018, după ce s-a sinucis. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net