Uite ce bine arată Ben Affleck după dezalcoolizare!

Ben Affleck arată ca în vremurile bune după dezalcoolizare
Ben Affleck arată ca în vremurile bune după dezalcoolizare

Actorul Ben Affleck şi-a revenit după ce a stat peste o lună la dezalcoolizare. Arată din nou bine, e iar musculos şi nu mai are grăsime.

Actorul Ben Affleck (46 de ani) a trecut printr-o perioadă foarte grea din cauza dependenţei de alcool. Se îngrăşase foarte mult şi se buhăise. Nu mai avea ce să mai caute în roluri de supeerou. Iată că, după ce soţia, Jennifer Garner (46 de ani), l-a băgat a treia oară la dezalcoolizare, la 22 august, a reuşit să-şi recapete imaginea din vremurile bune.

În clinica de dezintoxicare a făcut exerciţii fizice zilnic şi a mâncat numai hrană sănătoasă. Merge cu soţia sa şi cei trei copii ai lor la biserică, în fiecare duminică. Se comportă ca o familie normală, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Afflack şi-a dat viaţa de familist peste cap în 2016. El s-a îndrăgostit de bona copiilor lui, Christine Ouzounian (31 de ani), şi a fost prins în flagrant chiar de soţia lui, Jennifer Garner. Aceasta a eliberat-o din funcţie pe dădacă şi i-a arătat uşa soţului ei. Au urmat zeci de tratative, de discuţii şi implorări, dar Jennifer ştie că ciorba reîncălzită nu-i la fel de bună.  Cei doi au o avere comună de 130 de milioane de dolari, iar în conturile lui Jen există 60 de milioane de dolari. Cea care l-a consolat după despărţire a fost scenarista de la „Saturday Night Live”, Lindsay Shookus (38 de ani), dar în august s-au despărţit. Înainte de a fi băgat de Garner din nou la dezalcoolizare,  Ben a fost prins de paparazzi cu frumoasa Shauna Sexton, de 22 de ani, care a pozat în Playboy. Cei doi au luat masa în oraş şi s-au retras apoi la un hotel, susţin gurile rele. Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au căsătorit în 2005. În 2016, a izbucnit scandalul produs în urma infidelităţilor lui Ben. În 2017, Ben se mută într-o vilă, de pe aceeaşi stradă unde locuia cu familia, după ce are o tentativă de a se muta în casa de oaspeţi. Cei doi nu au semnat actele de divorţ pentru că nu vor ca cei trei copii ai lor să treacă prin şocul unei despărţiri. Violet, 12 ani, Seraphina (9 ani) şi Samuel, 6 ani, ar fi traumatizaţi, susţin apropiaţii. Ben Affleck şi-a revenit după a treia tură la dezalcoolizare şi nu mai vrea să-şi supere familia.


    Ben Affleck arată ca în vremurile bune după dezalcoolizareFoto: Profimedia
Ben Affleck arată ca în vremurile bune după dezalcoolizareFoto: Profimedia
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
Anca Dinicu  jpg
foto1 copii crisanB jpg
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png