Uite cum arată Céline Dion fără machiaj. Artista de 52 de ani preferă un look natural

Ultima actualizare:

    Céline Dion a anulat concerteleFoto: Instagram
Céline Dion a anulat concerteleFoto: Instagram

Céline Dion a pus recent o poză pe rețele sociale ca să vadă lumea cum arată fără machiaj. Vrea să se poarte cât mai naturală de când trăiește departe de scenă.

Cântăreața Céline Dion (52 de ani) a pus recent o poză pe rețele sociale ca să vadă fanii cum arată fără machiaj. Cu acest prilej, diva le-a adresat și un mesaj care i-a încântat pe toți admiratorii. ”În aceste timpuri dificile, este și mai important să ne amintim de toate lucrurile pentru care suntem recunoscători. Sper că vă aflați în momente de pace, fericire și dragoste, azi și în toate zilele”, a scris vedeta canadiană. Ea face parte dintre artiștii afectați de anularea concertelor din cauza pandemiei de coronavirus.

Celine Dion, interviu emoționant despre soțul care a murit: «Mi-e dor de atingerea lui»

Céline Dion a fost operată în secret! A ținut ascunsă afecțiunea de care suferea

Adio machiaj, rochii de seară şi costumaţii de fiţe

Din cauza pandemiei de COVID-19, Céline Dion a fost obligată să renunţe la concerte şi la călătorii. Diva se bucură acum de natură. Cântăreaţa Céline Dion a trebuit să suspende turneul său mondial Courage World Tour, în cadrul căruia urma să cânte şi la Bucureşti în ziua de 10 iulie 2020. Spectacolul din România a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021. Până trece pandemia, vedeta canadiană a renunţat nu numai la concerte, ci şi la vacanţe în străinătate. Ea stă mai mult timp în provincia natală Québec, din Canada, în compania gemenilor ei, Nelson şi Eddy, care au 9 ani. Fiul cel mare, René-Charles, de 19 ani, preferă să stea în compania prietenei lui, în vila lor din Las Vegas. Vedeta, care are o avere de 800 de milioane de dolari, a fost căsătorită cu René Angelil, tatăl copiilor ei, din 1994, până acesta a fost răpus de cancer în 2016, la 73 de ani. Céline Dion a pus recent o poză pe rețele sociale ca să vadă lumea cum arată fără machiaj.

image
image
image
image
image
image
drew jpg
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png