Uite cum arată «Marele blond» la 85 de ani! Pierre Richard este de nerecunoscut

image
Împreună familia, de la stânga la dreapta, nepotul Emiliano, fiul Christophe, Pierre Richard, fiul Olivier, nepotul Arthur Defays

E de nerecunoscut! Celebrul actor francez de comedie Pierre Richard a îmbătrânit mult. Nu mai are nici pe departe imaginea din filmele de succes ”Marele blond”. El a împlinit recent 85 de ani.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de comedie pe care i-a avut Franţa în ultimii 50 de ani, alături de Louis de Funés şi de Gerard Dépardieu, Pierre Richard a devenit celebru în întreaga lume cu seria de două filme cu ”Marele blond”. El trăieşte în prezent liniştit alături de mult mai tânăra sa soţie, Ceyla Lacerda, în casa sa de pe domeniul cu podgorii de vii Gruissan, din Aude, departament din sudul Franţei. De 20 de ani, ”Marele blond” se iubeşte la nebunie cu această femeie care e cu peste 25 de ani mai tânără decât el. Născut în 1934, la Valenciennes, pe numele adevărat Pierre-Richard Defays, Pierre Richard a suflat într-un tort uriaş, împodobit cu 85 de lumânărele, vineri, 16 august. Cu prilejul aniversării, i-a avut alături, pe lângă iubita lui soţie de origine braziliană, pe cei doi copii ai săi, Olivier şi Christophe Defays, care sunt amândoi muzicieni.

image
2003 - Se bucura de succes în filmul „Mariées mais pas trop”

Olivier este saxofonist şi Christophe cântă la contrabas. Cei doi fii l-au făcut bunic de şase ori. Unul dintre nepoţi, Arthur Defays, de 29 de ani, e deja celebru ca fotomodel şi actor de comedie, călcând pe urmele lui. Actor, regizor, scenarist şi producător, Pierre Richard s-a retras din activitatea artistică. Ultimul film în care a jucat a fost ”Un profil pour deux”. Starului îi place să stea retras alături de marea lui dragoste, Ceyla, pentru care a fost adesea criticat din cauza diferenţei mari de vârstă. Soţia ”Marelui blond” s-a născut în Brazilia, a absolvit Universitatea Anhembi Morumbi din São Paulo, în 1981, dar a ales meseria de manechin. A defilat pe podiumurile internaţionale pentru casele de modă Yves Saint Laurent şi Chanel.

image
2003 - Se bucura de succes în filmul „Mariées mais pas trop”

La mijlocul anilor 1990 l-a cunoscut pe actorul francez, care a făcut o mare pasiune pentru ea. După succesul internaţional obţinut în 1972 cu prestaţia din filmul ”Marele blond cu un pantof negru”, Pierre Richard a continuat să joace în comedii aceleaşi roluri de simpatic nătăfleţ, mereu împrăştiat. Este recunoscut drept unul dintre cei mai renumiţi actori europeni de comedie. A fost căsătorit de trei ori. Cei doi copii sunt rezultaţi din căsătoria cu Danielle Minazzoli. Chiar dacă trăieşte retras împreună cu soţia, ”Marele blond” supervizează activitatea restaurantului său din Paris, numit ”Au pied de chameau” şi cultivarea celor 20 de hectare de viţă-de-vie de pe domeniul lui din sudul Franţei. El produce circa 80.000 de sticle de vin pe an. Are o avere de 58 de milioane de euro. 

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
bratara agresor foto news.ro
Trupele speciale rusesti Speţnaz
image
image
image
image
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png