Uite la ce înţelegere au ajuns în sfârşit Brad Pitt şi Angelina Jolie!


    Angelina şi Brad pe vremea când erau fericiţi împreunăFoto: Guliver splashnews
Angelina şi Brad pe vremea când erau fericiţi împreunăFoto: Guliver splashnews

După luni de zile de certuri, actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns în sfârşit la o înţelegere de dragul copiilor lor.

Brad Pitt (54 de ani) şi Angelina Jolie (42 de ani) au anunţat că se despart în toamna lui 2016. De atunci s-au tot certat prin intermediul avocaţilor. Iată însă că ce doi au reuşit să se înţeleagă în sfârşit. Iniţial, Angelina a cerut custodia unică a celor şase copii ai lor, trei adoptaţi, Maddox (16 ani), Pax (14 ani), Zahara (13 ani), şi trei biollogici, Shiloh (11 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 9 ani. Deşi Angelina a obţinut iniţial custodia unică asupra tuturor odraslelor, ea a decis ulterior să-I permită lui Brad accesul la aceştia şi să vorbească de asemenea cu el privitor la locul unde să stea copiii când ei călătoresc la filmări în întreaga lume. “Termenii divorţului au fost stabiliţi acum”, a spus o sursă pentru ziarul “The Sun”. În câteva săptămâni, divorţul va fi gata. Angelina şi Brad sunt acum în termini buni. Ei au căzut de acord să împartă custodia copiilor. Un prieten apropiat a spus că Angelina se vede cu cineva, un agent imobiliar care pare mai bătrân, însă deocamdată nu este o relaţie serioasă. Bărbatul nu este o persoană publică. Sursa mai sus amintită a ţinut să dezmintă zvonurile că Brad şi Angelina vor redeveni un cuplu vreodată. În acelaşi timp, un prieten al lui Brad a sugerat că starul îşi caută o nouă iubită. Brad şi Angelina s-au cuplat în 2005 şi s-au căsătorit în 2014.

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg