Ultimele cuvinte ale lui Avicii înainte să se sinucidă! Artistul de 28 de ani și-a tăiat venele în aprilie 2018

Ultima actualizare:

Avicii suferea enorm înainte să își pună capăt zilelor. Talentatul DJ suedez s-a sinucis în aprilie 2018 după ce a fost doborât de gândurile negre care îl bântuiau. Conform TMZ, Avicii a apucat să scrie în jurnalul său câteva gânduri, iar acestea vor fi publicate în cursul acestui an într-o carte dedicată artistului care a avut zeci de milioane de fani din întreaga lume.

Avicii și-a pus capăt zilelor la 28 de ani - foto Gettyimages
Avicii și-a pus capăt zilelor la 28 de ani - foto Gettyimages

Printre însemnările lui citate de TMZ, câteva sunt cutremurătoare pentru că redau ce se petrecea în sufletul lui în timpul perioadei petrecute în spital unde încerca să treacă printr-o terapie de dezintoxicare. ”Acele zile petrecute în spital au fost cele mai lipsite de stres și anxietate zile trăite de mine în ultimii șase ani. Acelea au fost vacanțele mele adevărate, oricât de deprimant ar suna, așa a fost”, scria Avicii în anul în care și-a curmat zilele.

Artistul suedez, chinuit de cei 6 ani de turneu non-stop - foto Gettyimages
Artistul suedez, chinuit de cei 6 ani de turneu non-stop - foto Gettyimages

Avicii se lupta cu dependența de droguri și alcool

Viața de artist a fost extrem de crudă cu Avicii, el căzând pradă dependenței de droguri și alcool. ”Am avut o perioadă grea încercând să accept că nu mai trebuie să beau alcool după ce doctorii au insistat că e ultima șansă pentru salvarea mea. Toți doctorii mi-au zis atunci să aștept un an până când să pun gura pe o bere”, scria Avicii în jurnalul său. Însă această declarație a fost umbrită la scurt timp după externarea lui din centrul de dezintoxicare din California, SUA, unde dependenții de alcool au voie să consume alcool și să fumeze marijuana în perioada tratamentului.

Avicii: ”Nu am ascultat de doctori și am greșit”

Artistul suedez a notat în jurnalul său că ”nu am ascultat de doctori și am greșit enorm. Am ascultat confesiunea unui cuplu care la finalul ședinței de terapie mi-a zis că voi fi OK dacă voi reuși să rezist tentațiilor. Eram însă prea ignorant, prea naiv pentru a realiza gravitatea problemei și îmi plăcea să colind lumea într-un turneu interminabil care mă storcea de energie”, a scris Avicii. Artistul a recunoscut: ”evident că nu i-am ascultat pe doctori și pe ceilalți care îmi voiau binele”. Cu doar câteva zile înainte să își curme zilele, Avicii a scris: ”Acoperământul sufletului este ultimul atașament care rezistă înainte să o iei de la început”...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net