Ultimele două avioane ale lui Elvis Presley, scoase la vânzare

Ultima actualizare:

    Elvis Presley (8 ian. 1935 - 16 aug. 1977)  s-a stins la 42 de ani, în urma unei supradozeFoto: Photoland/Wenn
Elvis Presley (8 ian. 1935 - 16 aug. 1977) s-a stins la 42 de ani, în urma unei supradozeFoto: Photoland/Wenn

Ultimele două avioane deţinute de cântăreţul american Elvis Presley, denumite "Lisa Marie" şi "Hound Dog II", au fost scoase la vânzare. Acestea nu vor mai fi expuse la Graceland, începând din aprilie 2015.

Administratorii fostei reşedinţe a starului american au cerut actualului proprietar al celor două avioane să găsească un alt loc în care să expună aeronavele. Totul se întâmplă după ce s-a decis să se pună capăt acordului de 30 de ani, prin care "Lisa Marie" şi "Hound Dog II" erau păstrate la ferma Graceland din Memphis, devenită o veritabilă atracţie turistică după moartea cântăreţului Elvis Presley, potrivit contactmusic.com.

Preţul de vânzare al acestora nu a fost deocamdată dezvăluit, însă viitorul proprietar nu va putea să le piloteze, întrucât, atât "Lisa Marie", cât şi "Hound Dog II", ar fi doar piese de muzeu. Avioanele, care sunt garate în spatele fostului conac al "regelui muzicii rock'n'roll" de la jumătatea anilor '80, nu se vor mai număra printre atracţiile oferite de fundaţia Graceland, începând din aprilie 2015.

Născut pe 8 ianuarie 1935, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac. În timp, Elvis Presley a vândut un număr impresionant de albume, aproape un miliard. De asemenea, el a jucat în peste 30 de filme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net