Ultimele imagini cu familia lui Kirk Douglas. Patru generații zâmbitoare s-au strâns în jurul mesei

Ultima actualizare:
O parte din familia Douglas l-a sărbătorit pe Kirk la împlinirea a 103 ani
O parte din familia Douglas l-a sărbătorit pe Kirk la împlinirea a 103 ani

Legendarul actor Kirk Douglas a murit miercuri, 5 februarie, la vârsta de 103 ani. În urma lui au rămas soția Anne Buydens, alături de care a trăit 65 de ani plini, și trei copii, Michael, Joel și Peter. Un al patrulea fiu, Eric, a murit din cauza unei supradoze, în 2004. Ultima reuniune la care au participat mai toți membrii familiei a avut loc în august 2019, când Kirk a stat în capul mesei, înconjurat de toți cei dragi. De asemenea, nici de ziua sa, în decembrie, nu s-a făcut rabat de la obiceiul de a se pune familia pe primul loc.

Doliu la Hollywood, după ce Kirk Douglas a murit la vârsta de 103 ani. Actorul a dus o viață plină și încărcată de iubire. În ultlimii 65 de ani a avut-o alături pe Anne Buydens, iubirea vieții lui, dar și pe copii, nepoți și strănepoți. 

În august 2019, patru generații s-au strâns la masă
În august 2019, patru generații s-au strâns la masă

Vara trecută, în august, familia Douglas s-a strâns în jurul mesei din grădina soților Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones. Patru generații zâmbitoare și relaxate au profitat de soarele Californiei și au stat la povești. Nu au lipsit cei trei băieți ai lui Kirk, Michael, Peter și Joel, nepoții Cameron, Kelsey, Carys, Dylan, Jason, nora Catherine Zeta-Jones și strănepoata Lua, în vârstă de doar doi ani. De asemenea, a fost prezentă și Anne, cea de-a doua lui soție.

Kirk a fost însurat din 1943 până în 1954 cu Diana Dill, care i-a dăruit doi fii, Michael și Joel. Cei doi s-au despărţit din cauza nenumăratelor infidelități ale actorului. În 1954, starul s-a căsătorit cu Anne Buydens, pe vremea aceea asistentă pe platourile de filmare, care i-a fost alături până în ultima clipă. Și pe Anne a înșelat-o, însă ea a închis ochii. Printre iubitele lui Kirk s-au numărat divele Marlene Dietrich, Joan Crawford, Barbara Stanwick, Lana Tarner, Rita Hayworth şi Ava Gardner. Anne i-a dăruit şi ea doi fii, Peter şi Eric, decedat în 2004 la 46 de ani.

Clanul Douglas, reunit și de ziua lui Kirk


    O parte din familia Douglas l-a sărbătorit pe Kirk la împlinirea a 103 aniFoto: arhivă personală
O parte din familia Douglas l-a sărbătorit pe Kirk la împlinirea a 103 aniFoto: arhivă personală

Zilele de naștere ale capului familiei Douglas nu au trecut niciodată nesărbătorite, astfel că și ultima a fost una cu totul specială. În 9 decembrie 2019, mare parte a familiei s-a strâns în casa starului pentru a-i ura toate cele bune și pentru a sărbători fabuloasa vârstă de 103 ani. Și atunci s-au pozat împreună, iar nepoții lui Kirk au publicat câteva fotografii pe rețelele sociale.

Kirk Douglas a renunțat la actorie în 2004

De-a lungul carierei sale prodigioase, Kirk Douglas a apărut în peste 90 de filme. Kirk Douglas a debutat în în 1946, într-un film noir clasic, intitulat "Dragoste ciudată/ The Strange Love of Martha Ivers". A primit trei nominalizări la premiile Oscar, pentru rolurile din filmele "Van Gogh/ Lust for Life", "Urâtul şi frumosul/ The Bad and the Beautiful" şi "Champion", însă premiul l-a primit mult mai târziu, pentru 50 de ani de carieră. Cel care i-a înmânat statueta a fost Steven Spielberg.

În anul 2004, Kirk Douglas s-a retras din actorie, dar numele i-a fost dus mai departe de fiul său, Michael Douglas, un actor la fel de celebru, pe care, spune Kirk, nu l-a încurajat să aleagă această cale : „Nu l-am încurajat niciodată pe Michael să aleagă actoria. Din contră, am încercat să-l descurajez. Însă eu îl admir pe el pentru că este un om deoesbit şi un filantrop. Sunt mândru de copiii mei pentru că toţi au muncit foarte mult“, a declarat Kirk la acea vreme.

Kirk Douglas a murit la 103 ani

Kirk Douglas a murit la 103 ani, în Los Angeles, iar anunțul trist a fost făcut chiar de fiul său, Michael Douglas. Actorul a scris un mesaj emoționant pe Instagram: „Cu tristețe profundă, eu și frații mei vă anunțăm că Kirk Douglas ne-a părăsit azi (miercuri, 5 februarie n.r), la vârsta de 103 ani. Pentru lumea întreagă, el a fost o legendă, un actor din Epoca de Aur a filmelor, un umanitar care a fost dedicat dreptății, iar cauzele în care a crezut au fost un standard către care noi toți am aspirat, dar pentru mine și pentru frații mei, Joel și Piterl, el a fost simplu - tata, pentru Catherine - un socru minunat, pentru nepoții și strănepoții lui - un bunic iubitor, iar pentru soția lui, Anna, un soț minunat”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net