Ultimele imagini cu familia lui Kirk Douglas. Patru genera╚Ťii z├ómbitoare s-au str├óns ├«n jurul mesei

6 februarie 2020
image
O parte din familia Douglas l-a sărbătorit pe Kirk la împlinirea a 103 ani

Legendarul actor Kirk Douglas a murit miercuri, 5 februarie, la v├órsta de 103 ani. ├Än urma lui au r─âmas so╚Ťia Anne Buydens, al─âturi de care a tr─âit 65 de ani plini, ╚Öi trei copii, Michael, Joel ╚Öi Peter. Un al patrulea fiu, Eric, a murit din cauza unei supradoze, ├«n 2004. Ultima reuniune la care au participat mai to╚Ťi membrii familiei a avut loc ├«n august 2019, c├ónd Kirk a stat ├«n capul mesei, ├«nconjurat de to╚Ťi cei dragi. De asemenea, nici de ziua sa, ├«n decembrie, nu s-a f─âcut rabat de la obiceiul de a se pune familia pe primul loc.

Doliu la Hollywood, dup─â ce Kirk Douglas a murit la v├órsta de 103 ani. Actorul a dus o via╚Ť─â plin─â ╚Öi ├«nc─ârcat─â de iubire. ├Än ultlimii 65 de ani a avut-o al─âturi pe Anne Buydens, iubirea vie╚Ťii lui, dar ╚Öi pe copii, nepo╚Ťi ╚Öi str─ânepo╚Ťi. 

image
├Än august 2019, patru genera╚Ťii s-au str├óns la mas─â

Vara trecut─â, ├«n august, familia Douglas s-a str├óns ├«n jurul mesei din gr─âdina so╚Ťilor Michael Douglas ╚Öi Catherine Zeta-Jones. Patru genera╚Ťii z├ómbitoare ╚Öi relaxate au profitat de soarele Californiei ╚Öi au stat la pove╚Öti. Nu au lipsit cei trei b─âie╚Ťi ai lui Kirk, Michael, Peter ╚Öi Joel, nepo╚Ťii Cameron, Kelsey, Carys, Dylan, Jason, nora Catherine Zeta-Jones ╚Öi str─ânepoata Lua, ├«n v├órst─â de doar doi ani. De asemenea, a fost prezent─â ╚Öi Anne, cea de-a doua lui so╚Ťie.

Kirk a fost ├«nsurat din 1943 p├ón─â ├«n 1954 cu Diana Dill, care i-a d─âruit doi fii, Michael ╚Öi Joel. Cei doi s-au desp─âr┼úit din cauza nenum─âratelor infidelit─â╚Ťi ale actorului. ├Än 1954, starul s-a c─âs─âtorit cu Anne Buydens, pe vremea aceea asistent─â pe platourile de filmare, care i-a fost al─âturi p├ón─â ├«n ultima clip─â. ╚śi pe Anne a ├«n╚Öelat-o, ├«ns─â ea a ├«nchis ochii. Printre iubitele lui Kirk s-au num─ârat divele Marlene Dietrich, Joan Crawford, Barbara Stanwick, Lana Tarner, Rita Hayworth ┼či Ava Gardner. Anne i-a d─âruit ┼či ea doi fii, Peter ┼či Eric, decedat ├«n 2004 la 46 de ani.

Clanul Douglas, reunit și de ziua lui Kirk

image
O parte din familia Douglas l-a sărbătorit pe Kirk la împlinirea a 103 aniFoto: arhivă personală

Zilele de na╚Ötere ale capului familiei Douglas nu au trecut niciodat─â nes─ârb─âtorite, astfel c─â ╚Öi ultima a fost una cu totul special─â. ├Än 9 decembrie 2019, mare parte a familiei s-a str├óns ├«n casa starului pentru a-i ura toate cele bune ╚Öi pentru a s─ârb─âtori fabuloasa v├órst─â de 103 ani. ╚śi atunci s-au pozat ├«mpreun─â, iar nepo╚Ťii lui Kirk au publicat c├óteva fotografii pe re╚Ťelele sociale.

Kirk Douglas a renun╚Ťat la actorie ├«n 2004

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image

De-a lungul carierei sale prodigioase, Kirk Douglas a ap─ârut ├«n peste 90 de filme. Kirk Douglas a debutat ├«n ├«n 1946, ├«ntr-un film noir clasic, intitulat "Dragoste ciudat─â/ The Strange Love of Martha Ivers". A primit trei nominaliz─âri la premiile Oscar, pentru rolurile din filmele "Van Gogh/ Lust for Life", "Ur├ótul ┼či frumosul/ The Bad and the Beautiful" ┼či "Champion", ├«ns─â premiul l-a primit mult mai t├órziu, pentru 50 de ani de carier─â. Cel care i-a ├«nm├ónat statueta a fost Steven Spielberg.

├Än anul 2004, Kirk Douglas s-a retras din actorie, dar numele i-a fost dus mai departe de fiul s─âu, Michael Douglas, un actor la fel de celebru, pe care, spune Kirk, nu l-a ├«ncurajat s─â aleag─â aceast─â cale : ÔÇ×Nu l-am ├«ncurajat niciodat─â pe Michael s─â aleag─â actoria. Din contr─â, am ├«ncercat s─â-l descurajez. ├Äns─â eu ├«l admir pe el pentru c─â este un om deoesbit ┼či un filantrop. Sunt m├óndru de copiii mei pentru c─â to┼úi au muncit foarte multÔÇť, a declarat Kirk la acea vreme.

Kirk Douglas a murit la 103 ani

Kirk Douglas a murit la 103 ani, ├«n Los Angeles, iar anun╚Ťul trist a fost f─âcut chiar de fiul s─âu, Michael Douglas. Actorul a scris un mesaj emo╚Ťionant pe Instagram: ÔÇ×Cu triste╚Ťe profund─â, eu ╚Öi fra╚Ťii mei v─â anun╚Ť─âm c─â Kirk Douglas ne-a p─âr─âsit azi (miercuri, 5 februarie n.r), la v├órsta de 103 ani. Pentru lumea ├«ntreag─â, el a fost o legend─â, un actor din Epoca de Aur a filmelor, un umanitar care a fost dedicat drept─â╚Ťii, iar cauzele ├«n care a crezut au fost un standard c─âtre care noi to╚Ťi am aspirat, dar pentru mine ╚Öi pentru fra╚Ťii mei, Joel ╚Öi Piterl, el a fost simplu - tata, pentru Catherine - un socru minunat, pentru nepo╚Ťii ╚Öi str─ânepo╚Ťii lui - un bunic iubitor, iar pentru so╚Ťia lui, Anna, un so╚Ť minunatÔÇŁ.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg