Ultimele imagini cu iubita lui Jim Carrey, înainte să se sinucidă

Iubita lui Jim Carrey, surprinsă de paparazzi la brațul actorului, în mai 2015
Iubita lui Jim Carrey, surprinsă de paparazzi la brațul actorului, în mai 2015

Iubita lui Jim Carrey (53 de ani) și-a pus capăt zilelor, la vârsta de 28 de ani. Cadavrul femeii a fost găsit luni (28 septembrie), în locuința ei din Los Angeles, în Statele Unite ale Americii. Cathriona White era un make-up artist de succes și nimeni nu știe ce a determinat-o să își ia viața. Actorul trece prin clipe groaznice și a mărturisit că este șocat de moarte frumoasei brunete.

Iubita lui Jim Carrey s-a născut și a crescut în Irlanda, dar s-a mutat în California pentru a-și îndeplini visul de a deveni un make-up artist de renume. Cathriona White a anunțat, cu doar patru zile înainte să se sinucidă, că părăsește rețeaua de socializare Twitter, unde obișnuia să publice mesaje destul de des. Mai mult, tot în urmă cu patru zile, bruneta a publicat ultima imagine cu ea, pe Instagram, un selfie alb-negru. Iubita lui Jim Carrey ar fi murit în urma unei supradoze. Cauza morții va fi stabilită în mod oficial după efectuarea autopsiei, dar oamenii legii sunt siguri că este vorba de o sinucidere.

Pe rețeaua de socializare Instagram, iubita lui Jim Carrey era foarte populară, Cathriona White avea peste 11.000 de prieteni virtuali și obișnuia să publice imagini zilnic. Îi plăcea să își facă selfie-uri, să facă poze cu mâncare și să se laude cu nepoțeii ei pe internet. Jim Carrey a povestit că bruneta era „ o floare irlandeză, foarte delicată, sunt foarte trist să aud că dulcea mea Cathriona a murit”. Actorul și-a exprimat condoleanțele și a mărturisit că este alături de familia ei și de prietenii care au iubit-o.

Cathriona White a devenit iubita lui Jim Carrey în 2012


    Iubita lui Jim Carrey, surprinsă de paparazzi la brațul actorului, în mai 2015Foto: Splashnews
Iubita lui Jim Carrey, surprinsă de paparazzi la brațul actorului, în mai 2015Foto: Splashnews

Cathriona White a fost iubita lui Jim Carrey în 2012. Au avut o relație tumultuoasă, de numai câteva luni, apoi s-au despărțit. Cu totate acestea, cei doi și-au reluat relația, în luna mai 2015. Gurile rele susțin că actorul și make-up artistul s-ar fi certat pe 24 septembrie, atunci când Cathriona White a anunțat că părăsește rețelele de socializare, iar la patru zile a fost găsită moartă, în casa ei. Se pare că iubita lui Jim Carrey ar fi lăsat un bilet de adio, înainte să își pună capăt zilelor. Bruneta i-ar fi lăsat o scrisoare adresată chiar actorului, potrivit Mirror. Cu toate acestea, Jim Carrey nu a confirmat nimic cu privire la presupul bilet de adio. 

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png