Un actor iubit din „Tânăr şi neliniştit” a murit la 52 de ani

Ultima actualizare:

    Actorul a interpretat 30 de ani rolul unui personaj adorat din serialFoto: arhivă personală
Actorul a interpretat 30 de ani rolul unui personaj adorat din serialFoto: arhivă personală

Veşti proaste pentru fanii îndrăgitului serial „Young and the Restless” – „Tânăr şi neliniştit”, care se filmează de 45 de ani şi care a fost difuzat şi la noi de Pro TV. Interpretul lui Neil Winters, actorul Kristoff St. John, a decedat în urmă cu câteva ore în casa lui din California, acolo unde a fost şi găsit de poliţia Los Angeles.

Actorul Kristoff St. John şi-a găsit sfârşitul la 52 de ani, în casa sa din California, după cum a anunţat poliţia din Los Angeles. Neil Winters, aşa cum era cunoscut în serial, a fost găsit mort duminică în jurul orei 2.00, însă autorităţile nu au oferit detalii suplimentare, cauza morţii sale fiind necunoscută până în acest moment. Actorul filma de aproape 30 de ani pentru serialul „Tânăr şi neliniştit” – „Young and the Restless”, iar personajul său a evoluat de la un sezon la altul.

Cei care îşi mai amintesc în serial, Neil Winters s-a iubit atât cu Olivia, cât şi cu Drucilla, cele două surori care l-au adulat. În plus, Neil a mai avut aventuri şi cu alte personaje feminine din serial şi a fost multă vreme mâna dreaptă lui Victor Newman din Genoa City.

Actorul a avut o viaţă amoroasă tumultuoasă şi în realitate

În viaţa reală actorul a fost căsătorit de două ori şi a avut trei copii. Prima oară s-a căsătorit cu Mia St. Jonh în perioada 1991 – 1995, mariaj în urma căruia au rezultat doi copii, iar apoi în perioada noiembrie 2001 şi 2007 s-a însurat cu Allana Nadal, cu care a mai făcut un copil.

Kristoff St. Jhon a fost găsit fără suflare în casa sa din Los Angeles
Kristoff St. Jhon a fost găsit fără suflare în casa sa din Los Angeles

Din păcate, unul dintre fiii săi a decedat în 2014, pe când se afla internat la un spital de copii.

De-a lungul anilor actorul a fost nominalizat de peste 11 ori pentru premiul Emmy, pe care le-a câştigat în 1992 şi în 2008.   

Citeşte şi:

A îmbătrânit pe micile ecrane, jucând în ”Tânăr şi neliniştit” încă din 1981. Cum arată în prezent actriţa Melody Thomas Scott?

41 de secrete ale serialului «Tânăr şi neliniştit»

image
image
image
image
image
image
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
ioana ginghina alexandru papadopol jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net