Un an de la moartea lui Kirk Douglas: Anne, soţia lui, îi supravieţuieşte, la 101 ani, după o căsnicie marcată de o mare suferinţă

Ultima actualizare:

    Anne şi Kirk
Anne şi Kirk

Anne şi Kirk Douglas au avut un mariaj de 66 de ani, timp în care nu totul a fost lapte şi miere. Anne a fost femeia care a şiut să treacă cu vederea infidelităţile marelui actor - dar dincolo de aceste derapaje, marea lor durere a fost pierderea fiului lor, Eric, în urma unei surpadoze de droguri.

Clanul Douglas a fost patronat de doi oameni remarcabili, prin realizările şi longevitatea lor: Kirk Douglas este o veritabilă legendă a cinematografiei mondiale, cu trei nominalizări la Oscar, care s-a stins din viaţă la 103 ani, anul trecut pe 5 februarie. Spre surprinderea tuturor, şi-a donat prin testament întreaga avere cauzelor caritabile - dar a fost o hotărâre luată de comun acord cu soţia lui, Anne, care are 101 ani şi care a fost, de fapt, cea care a adus cauzele caritabile în centrul intereselor familiei.

Citeşte mai multe aici!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net