Un soţ şi un tată împlinit! Ce fete frumoase are Sylvester Stallone


    Sylvester Stallone este tare mândru de familia safoto: Instagram
Sylvester Stallone este tare mândru de familia safoto: Instagram

Viaţa lui Sylvester Stallone se învârte în jurul a patru femei: soţia Jennifer şi fiicele Sophia, Sistine şi Scarlet. Fetele sunt de o frumuseţe răpitoare, însă asta nu ar trebui să ne mire având în vedere că nevasta actorului este un fost fotomodel de succes. Sly e tare mândru de familia sa şi postează deseori fotografii alături de odraslele sale pe contul de socializare.

În weekend, actorul a participat la o nuntă alături de frumoasa lui familie. Soţia şi fetele actorului au atras cu siguranţă atenţia nuntaşilor.

Cel poreclit Sly (72 de ani) este căsătorit cu Jennifer Flavin (50 de ani) din 1997, iar fotomodelul l-a făcut tătic de trei ori şi i-a dăruit doar fete, una mai frumoasă ca alta. Sophia are 22 de ani, Sistine a împlinit 19 ani, iar mezina are 16 ani. Toate trei cochetează cu modellingul, iar cea care se bucură de cel mai mare succes este Sistine.

Sylvester Stallone are peste 7 milioane de fani pe Instagram, fani pe care îi ţine la curent cu activităţile sale. El a postat o fotografie de la nunta la care a participat în weekend, iar internauţii i-au lăudat familia şi l-au felicitat pentru că este un familist convins.

Fotografa Sasha Czach, fosta soţie a lui Stallone, i-a dăruit şi ea doi băieţi actorului. Seargeoh are 39 de ani şi este actor, iar Sage a murit în 2012, la 36 de ani.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg